Logitech G203 alınır mı?

Kullandım. Bir süre, sonra çift tıklama sorunu veya tekerlek sorunu yaşayabiliyorsunuz. Bunları oyun esnasında yaşadıktan sonra sinir krizi geçirerek fareyi duvarda patlatmıştım. Aynı şeyleri yaşamak istemiyorsanız bu modelini tavsiye etmiyorum. Bütçenizi biraz daha arttırarak daha iyi modellere yönelebilirsin.

Çok dandik bir model. Uzun süre kullanımdan sonra dandikleşiyor, bir sürü problemi çıkıyor, dehşet ses yapıyor vs. vs. Almayın aldırmayın.

Arkadaşım 6 ay kullandı bana 400'e alacaksan al diyor. Alınır mı? İyi midir?
Aga valla forumda kimi görsem aşırı gömmüş mouseyi, belkide ben çok şanslıyım, 2, 2.5 yıldır kullanıyorum g203'ü, pvp falan atıyorum cs falan oynuyorum yani vuruyorum ediyorum falan, sadece kablonun usb tarafında bi açılma gördüm o da hiç sorun çıkarmadı şimdilik, ne bir çift tıklama sorunu ne scroll sorunu, her şey hala ilk gün olduğu gibi sapasağlam, ben hiç bir sorun yaşamadım ama senin yaşamayacağın anlamına gelmiyor, karar senin.

Ürün kronik sorunlu. Alinmaz. Sorunlari yukarida belirtilmis. Bir daha yazmiyorum. Ancak 400e alternatif var midir bilmiyorum. 400 Max ise belki alinabilir. 2.el piyasasi bilmiyorum.

Aga valla forumda kimi görsem aşırı gömmüş mouseyi, belkide ben çok şanslıyım, 2, 2.5 yıldır kullanıyorum g203'ü, pvp falan atıyorum cs falan oynuyorum yani vuruyorum ediyorum falan, sadece kablonun usb tarafında bi açılma gördüm o da hiç sorun çıkarmadı şimdilik, ne bir çift tıklama sorunu ne scroll sorunu, her şey hala ilk gün olduğu gibi sapasağlam, ben hiç bir sorun yaşamadım ama senin yaşamayacağın anlamına gelmiyor, karar senin.
Sizin sansiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı