Logitech G203 alınır mı?

Bütçe
1200
Hocam ben bu saatten sonra balkondan atlarim kablolu almam kendi fikrimce. Attigim mouse oneriliyordu simdi yalan yok detayli bakmadim ama problem goremedim.

O mouse da problem yok zaten düşük bütçenin en iyi mouse ı desem yeridir Wireless olarak. Ama konu sahibi "özellikle Wireless olsun" yazmadığı için bence tercih edilmez. Ha yazsaydı o zaman öneriniz doğru olurdu.

Attığının Pro versiyonunu çok övüyorlardı, sizin attığınızı da iyi midir bu bütçeye, kronik değildir değil mi?

Kronik değil. İyi üründür.

O mouse da problem yok zaten düşük bütçenin en iyi mouse ı desem yeridir Wireless olarak. Ama konu sahibi "özellikle Wireless olsun" yazmadığı için bence tercih edilmez. Ha yazsaydı o zaman öneriniz doğru olurdu.

Eğer kablosu kısa değilse benim için kablolu Kablosuz çok farketmiyor tabii ki kablosuz daha rahat ama aralarındaki fark kablolu almaya değer mi?

Attığının Pro versiyonunu çok övüyorlardı, sizin attığınızı da iyi midir bu bütçeye, kronik değildir değil mi?

Sanmam Aigo genel olarak iyi ama arastirmadim dedigim gibi.

Wireless'i tatsin, Wireless ozgurluktur.

Son düzenleme:
Logitech G203 farenin fiyatının bir tık üstü bütçem var. Daha güzel mouse var mıdır yoksa G203 alıp geçeyim mi?

Al bu mouse'u mis gibi. 5 aydır kullanıyorum. Tek eksi özelliği tekerleği biraz sert. Onun dışında 400 ips, 18 bin dpi, 100 milyon tuş tıklama ömrü, örgü kablo tak çıkar şeklinde, ağırlığı 71 gram. Fiyatı da 949 TL, fiyatına göre bakarsan muadilleri en az 2 kat daha pahalı.

Al bu fareyi mis gibi. 5 aydır kullanıyorum. Tek eksi özelliği tekerleği biraz sert. Onun dışında 400 IPS, 18 bin DPI, 100 milyon tuş tıklama ömrü, örgü kablo tak çıkar şeklinde, ağırlığı 71 gram. Fiyatı da 949 TL, fiyatına göre bakarsan muadilleri en az 2 kat daha pahalı.

Rival 3'ünde tekerleği sert o genel olarak tüm SteelSeries'lerde var sanırım.

Al bu mouse'u mis gibi. 5 aydır kullanıyorum. Tek eksi özelliği tekerleği biraz sert. Onun dışında 400 ips, 18 bin dpi, 100 milyon tuş tıklama ömrü, örgü kablo tak çıkar şeklinde, ağırlığı 71 gram. Fiyatı da 949 TL, fiyatına göre bakarsan muadilleri en az 2 kat daha pahalı.
Bence tekerleği diğer mouse'lardan daha yumuşak hocam, tek eksisi terletiyor bazen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı