Logitech G213 2 ms tepki süresi iyi mi?

Peder Finger

Megapat
Logitech G213 Prodigy almayı düşünüyorum. Alınır mı? Sessiz ama ms süresinden biraz arada kaldım. Yayıncılar için iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin kendi parmağınızın gecikmesi zaten minimum 40-50ms, 2 ms'i hissedebileceğinizi sanmıyorum.
Bu arada aynı klavyeyi kullanıyorum. Membran klavye olarak bence en iyi klavyelerden birisi. (Mekanik olayını sevmiyorum şahsen.)
İnternetten G102'nin ses test etme videolarından birini izledim. Açıkçası beni rahatsız etti. Ailem ile yaşıyorum ses benim için önemli bir unsur. Ses sizce nasıl, herhangi bir rahatsız olma durumu oluyor mu?

İnternetten G102'nin ses test etme videolarından birini izledim. Açıkçası beni rahatsız etti. Ailem ile yaşıyorum ses benim için önemli bir unsur. Ses sizce nasıl, herhangi bir rahatsız olma durumu oluyor mu?
G102? G213 hakkında konuşuyoruz sanıyordum.

Gecenin 4'ünde 5'inde intensive şekilde kod yazdığım için; evet bazen oda arkadaşım uyanıp "az yavaş aban!" gibi sitemlerde bulunabiliyor. Klavyenin kendi sesi normal bir membrain klavyeden çok da yüksek değil. Blue Switch'li daktilolara göre sessiz diyebilirim.

G102? G213 hakkında konuşuyoruz sanıyordum.

Gecenin 4'ünde 5'inde intensive şekilde kod yazdığım için; evet bazen oda arkadaşım uyanıp "az yavaş aban!" gibi sitemlerde bulunabiliyor. Klavyenin kendi sesi normal bir membrain klavyeden çok da yüksek değil. Blue Switch'li daktilolara göre sessiz diyebilirim.
Bugün bir arkadaşıma G102 aldık da kafam oraya gitmiş sanırım. Bende G213'ten bahsediyordum.

Daha önceden MK120 adlı Logitech'in klavyesini kullanıyordum. Aradaki ses farkı nasıldır? Hayatım boyunca MK120'den başka klavyeye dokunmadım sanırım. Laptop klavyesi hariç tabii ki. Ayrıca laptop klavyesinden normal klavyeye alışmam zor olur mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı