Alınmaz kronik sorunlu klavye bir müddet sonra tuş basmama sorunu olabiliyor. Bununla ilgili tonla konu bulabilirsiniz internette. Kendim de yaşadım s tuşu temassızlığı başladı.
Logitech G213 klavye belirli tuşlar basmıyor
Merhabalar Logitech'in G213 prodicy modelini kullanıyorum. Bazı tuşlarda çift basma, sert basmayınca algılamama gibi sorunlar var. Space tuşu, j tuşu, n tuşu, m tuşu, b tuşu şu ana kadar tespit ettiklerim. Ürünü temmuz başı gibi İtopya'dan aldım. Çözümü var mıdır? Teşekkürler.www.technopat.net
Logitech G213 bazı tuşlar basmıyor
Arkadaşlar Logitech G213 klavyeye sahibim b. Azı tuşları basmıyor. Sorun devre kartında ama nasıl tamir edeceğimi bilmiyorum. (Arızalı yerleri ok işareti ile gösterdim.)www.technopat.net
Logitech G213 oyundan çıktıktan sonra tuşlar basmıyor
Dün gece arkadaşlarla Cry of fear oynamıştık. Oyundan çıktıktan sonra tuşlar basmamaya başladı bu tuşlar: A, W, S, D, F, Q, Z ve yön tuşları. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Başka bilgisayarlarda denedim onlarda da basmadı.www.technopat.net
Logitech G213 klavye arada basmıyor
Merhaba bu modeli aldım. Bana birçok kişi al dedi aldım, 2. el temiz bir şey idi ama bir süre sonra s tuşu arada basıyor basmıyor falan. Böyle bir şey oldu, ne yapayım?www.technopat.net
7 yıldır kullanıyorum. Sadece yükselteç ayaklarından biri kırıldı, o da Elden Ring oynarken klavyeye yumruk attığım için. Switch takıntınız yoksa alınabilecek en güzel klavyelerden biri bana göre.
Tavsiye ederim.
5 yıl kullandım bir sıkıntısını görmedim, şu an yatağın altında emekliliğini yaşıyor.
Kendim aktif olarak 1 yıldır G213 kullanıyorum ve aldiğıma pişmanım. Logitech güvenilir bir marka olarak düşündüğüm için hiç araştırmadan aldım ama memnun kalmadım.
Bu fiyata daha iyi mekanik bulmak mümkün, sesi kötü, tuşları yerinden çıkmıyor, çıka bilen bilek desteği yok vb.
piyasadaki aynı bütçedeki mekanik klavyeleri değerlendirmenizi öneririm.
Kimisi diyor çok iyi kimisi diyor tuş basmıyor vb. rulet oynamam gerekecek sanırım arkadaş hatrü vb. diye başka seçenek bulamazsan indirip alırım.
Hayır alınmaz. Bütçen artar mı?
İyzico ve Parolapara ile 2800 civarına alabilirsiniz.![]()
MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Siyah - Mor Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-3)
Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
3600'e kadar çıkacağını sanmam taş çatlasın 1.8k falan.