Logitech G213 alınır mı?

Bütçe
1000 Tl civarı
Alınmaz kronik sorunlu klavye bir müddet sonra tuş basmama sorunu olabiliyor. Bununla ilgili tonla konu bulabilirsiniz internette. Kendim de yaşadım s tuşu temassızlığı başladı.

7 yıldır kullanıyorum. Sadece yükselteç ayaklarından biri kırıldı, o da Elden Ring oynarken klavyeye yumruk attığım için. Switch takıntınız yoksa alınabilecek en güzel klavyelerden biri bana göre.

Tavsiye ederim.

5 yıl kullandım bir sıkıntısını görmedim, şu an yatağın altında emekliliğini yaşıyor.

Kendim aktif olarak 1 yıldır G213 kullanıyorum ve aldiğıma pişmanım. Logitech güvenilir bir marka olarak düşündüğüm için hiç araştırmadan aldım ama memnun kalmadım.
Bu fiyata daha iyi mekanik bulmak mümkün, sesi kötü, tuşları yerinden çıkmıyor, çıka bilen bilek desteği yok vb.
piyasadaki aynı bütçedeki mekanik klavyeleri değerlendirmenizi öneririm.

Kimisi diyor çok iyi kimisi diyor tuş basmıyor vb. rulet oynamam gerekecek sanırım arkadaş hatrü vb. diye başka seçenek bulamazsan indirip alırım.

Hayır alınmaz. Bütçen artar mı?
İyzico ve Parolapara ile 2800 civarına alabilirsiniz.

3600'e kadar çıkacağını sanmam taş çatlasın 1.8k falan.

Kimisi diyor çok iyi kimisi diyor tuş basmıyor vb. rulet oynamam gerekecek sanırım arkadaş hatrü vb. diye başka seçenek bulamazsan indirip alırım.

Onu tüm klavyeler için diyorlar, o klavyeyi nasıl kullandığına bağlı. 7k ya klavye aldım onun için bile kötü yorumlar vardı, senin yazdığın şikayetlere bakacak olursan klavye bulamazsın ki.

Onu tüm klavyeler için diyorlar, o klavyeyi nasıl kullandığına bağlı. 7K ya klavye aldım onun için bile kötü yorumlar vardı, senin yazdığın şikayetlere bakacak olursan klavye bulamazsın ki.

Hocam kronik sorunlu klavye kullanma ile alakalı bir durum değildir.

Olay %100 herkesin başına gelecek diye bir kaide yoktur.

Ayrıca aldıktan 1 ay sonra da olabilir. 6 ay sonra da 1 yıl sonra da. Bunun süresi belirsizdir.

Bir klavye için aynı klavye için çok fazla internette olumsuz yorum varsa ve hepsi de aynı konudan dolayı şikayet ediyorsa o klavye kronik sorunludur. Yani hep aynı şekilde sorun çıkarmaya meğillidir.

Biz kimseye durduk yere klavye gömmeye gelmedik. Yaşadık deneyimledik gördük söyledik. Bende almadan önce araştırmamıştım ama başıma 6.ayda geldi ve sonra araştırdım ki tonla konu var internette. Kronik sorunlu olduğu çıktı ortaya. Teknosa'dan almıştım onların aracılığı ile servise yolladım 28 gün servis bekledim geldiğinde sağlam kutusu bile hasar görmüş klavye pis tozlu şekilde geldi ve bana sıvı teması diye yalan uydurup garanti dışı dendi. 500 küsure aldığım klavye için 700 küsur tamir ücreti yazılmış üstelik THH ile uğraşmak istemediğimden o hali ile 200'e sattım klavyeyi.

Şimdi arkadaşı uyarmak bizden dinleyip dinlememesi ondan. Sorunsuz çok fazla klavye var. Ama dediğiniz gibi 7549 TL verdiğim Razer Blackwidow V4 Pro klavyem 2 ay içinde tuşları çift basmaya başladı ve yine araştırmam sonucu kronik çift basma sorunlu bir klavye olduğu ortaya çıktı. V4, V4 Pro, v4X bu 3 seri de de oluyor ha olmayan şanslı insanlar da var ama kiminde 2-3 ay kiminde 6-7 ay sürede denk geliyor.

Kısaca bir klavye de kronik sorunlu yorumları varsa ve hepsinde aynı sorunlar nüksediyorsa ben o klavyeyi almam. Tercih etmem. Tercih tabii ki almak isteyen kişinindir.

Yıllarca aynı klavyeyi hala aynı şekilde satmaya çalışan Logitech dende bir ürün almıyorum artık. En azından piyasadan toplatılır yeni sağlam düzeltilmiş hali piyasaya sürebilecek kapasiteleri olduğunu varsayıyorum. Ama umursamaz tavırları ile müşteri kaybediyorlar. O yüzden insanlar artık hot swap ve mekanik Çinli markalara daha çok güvenir oldu. En azından bir tuş sorun çıkarsa 1 switch ile sorununu çözebiliyor.

Burada incelemem de mevcut.

Hocam her klavyede switchlerden kaynaklı sorun çıkabilir. Şanslıysan uzun seneler boyunca sorun çıkmadan kullanırsın ama bir kez sorun çıkınca da o switchi değiştirmen gerekiyor. Klavyede hot swap özelliği yoksa switch değiştirmek biraz zor bir iş. O yüzden genel olarak hot swap klavye öneriyoruz. En azından bir sorun olduğunda switchleri kolayca değiştirebiliyorsun.

Parolapara kampanyasını kullanarak royal kludge klavyelerinden alabilirsin. Aldıktan sonra 400 TL cashback verecek, o şekilde 1400-1500 civarına almış oluyorsun.

https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-r75-skycyan-rgb-kablolu-gaming-klavye-rkr75-sk-ky-p-51871

https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-r65-beyazyesil-65-kablolu-gaming-klavye-rkr65-gs-xh-p-51867

https://www.sinerji.gen.tr/royal-kl...rgb-kablolu-gaming-klavye-rkr75-by-ky-p-51874

https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-r65-phantom-rgb-kablolu-gaming-klavye-rkr65-pt-xh-p-51869

https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-r75-phantom-rgb-kablolu-gaming-klavye-rkr75-pt-ky-p-51870

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kronik sorunlu klavye kullanma ile alakalı bir durum değildir.

Olay %100 herkesin başına gelecek diye bir kaide yoktur.

Ayrıca aldıktan 1 ay sonra da olabilir. 6 ay sonra da 1 yıl sonra da. Bunun süresi belirsizdir.

Bir klavye için aynı klavye için çok fazla internette olumsuz yorum varsa ve hepsi de aynı konudan dolayı şikayet ediyorsa o klavye kronik sorunludur. Yani hep aynı şekilde sorun çıkarmaya meğillidir.

Biz kimseye durduk yere klavye gömmeye gelmedik. Yaşadık deneyimledik gördük söyledik. Bende almadan önce araştırmamıştım ama başıma 6.ayda geldi ve sonra araştırdım ki tonla konu var internette. Kronik sorunlu olduğu çıktı ortaya. Teknosa'dan almıştım onların aracılığı ile servise yolladım 28 gün servis bekledim geldiğinde sağlam kutusu bile hasar görmüş klavye pis tozlu şekilde geldi ve bana sıvı teması diye yalan uydurup garanti dışı dendi. 500 küsure aldığım klavye için 700 küsur tamir ücreti yazılmış üstelik THH ile uğraşmak istemediğimden o hali ile 200'e sattım klavyeyi.

Şimdi arkadaşı uyarmak bizden dinleyip dinlememesi ondan. Sorunsuz çok fazla klavye var. Ama dediğiniz gibi 7549 TL verdiğim Razer Blackwidow V4 Pro klavyem 2 ay içinde tuşları çift basmaya başladı ve yine araştırmam sonucu kronik çift basma sorunlu bir klavye olduğu ortaya çıktı. V4, V4 Pro, v4X bu 3 seri de de oluyor ha olmayan şanslı insanlar da var ama kiminde 2-3 ay kiminde 6-7 ay sürede denk geliyor.

Kısaca bir klavye de kronik sorunlu yorumları varsa ve hepsinde aynı sorunlar nüksediyorsa ben o klavyeyi almam. Tercih etmem. Tercih tabii ki almak isteyen kişinindir.

Yıllarca aynı klavyeyi hala aynı şekilde satmaya çalışan Logitech dende bir ürün almıyorum artık. En azından piyasadan toplatılır yeni sağlam düzeltilmiş hali piyasaya sürebilecek kapasiteleri olduğunu varsayıyorum. Ama umursamaz tavırları ile müşteri kaybediyorlar. O yüzden insanlar artık hot swap ve mekanik Çinli markalara daha çok güvenir oldu. En azından bir tuş sorun çıkarsa 1 switch ile sorununu çözebiliyor.

Burada incelemem de mevcut.

5 sene kullandım, hala taş gibi klavye. Kablosuza geçmeyecek olsaydım hala kullanıyor olurdum.

Dosya Ekleri

• 17452374962874769712099593062674.jpg
    17452374962874769712099593062674.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 29

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı