Logitech G213 alınır mı?

Neden ki sorunu ne bilmediğimden soruyorum ?
Kronik tuş basmama problemleri var ve yanlış hatırlamıyorsam 2016 yılında piyasaya sürüldü. Eskidi artık. 900 Civarına yer yer BW-KB2 satılıyordu KB2 nerde G213 nerde. 500TL Civarlarında bile KB500 gibi mekanik klavyeler varken bu kadar eski ve problemli Membran bir klavyeye 900TL vermek akıl kârı değil doğrusu.

Son zamanlarda klavye ve fare arıyorum da alınır mı? Acaba bu klavye hoşuma gitti 900 lira hem de.
Sıkıntısı olduğundan değil ama benim deneyimimce berbat bir klavye, o paraya çok daha güzel şeyler alırsınız. Hissiyatı güzel değil, aşırı kaba. Monitörün ekranı kadar neredeyse, sağa sola döndürülmüyor. Sözde bilek dayama desteği var, full plastik bi işe yaradığı yok. Membran ayrıca, mekanik hisli falan olsa neyse. Normal bi ofis klavyesinden bir farkı yok.

Sıkıntısı olduğundan değil ama benim deneyimimce berbat bir klavye, o paraya çok daha güzel şeyler alırsınız. Hissiyatı güzel değil, aşırı kaba. Monitörün ekranı kadar neredeyse, sağa sola döndürülmüyor. Sözde bilek dayama desteği var, Full plastik bir işe yaradığı yok. Membran ayrıca, mekanik hisli falan olsa neyse. Normal bir ofis klavyesinden bir farkı yok.

Peki önerileriniz nelerdir? Lütfen yazar mısınz?

Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum G213'ü. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Keza şirketteki arkadaşım da bende daha uzun süre kullanıyor, o da sorun yaşamadı. Logitech'in müşteri memnuniyeti epey üst düzeyde. Sorun yaşamanız durumunda size çok iyi yardımcı oluyorlar. Ben memnunum açıkçası. Kaç kere üstüne yumruk attım, bana mısın demedi.

Alacağın klavyenin kendisi kadar servisinin de kalitesine önem vermeni öneririm. Olası bir sıkıntıda başın ağrımasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı