Logitech G213 alınır mı?

Bütçe
900

25Kayra34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzunca bir süredir mekanik oyun klavyesi araştırıyorum. Game Power'ından Rampage'ine kadar hepsine baktım. En son kalitesinden dolayı membran Logitech G213e döndüm ve çok kusursuz bir klavye gördüğüm kadarıyla. Ancak 900 lira gibi bir fiyatı var. 900 liralara Game Power, Rampage gibi markalara para vermek istemiyorum. Size soracağım şu ki 900 liraya kaliteli red Switch RGB özelliği olan üzmeyecek bir klavye mevcut mudur?

Redragon'da tam Türkçe desteği var mı?

Redragon red Switch'leri sıkıntı çıkarır mı?
Hocam forumda çok övülüyor bende alıcam yakın zamanda. Bildiğim kadarıyla switchleri kötü değil sadece küçük bir yay sesi var. Türkçe desteğini bilmiyorum.

Hocam forumda çok övülüyor bende alacağım yakın zamanda. Bildiğim kadarıyla Switch'leri kötü değil sadece küçük bir yay sesi var. Türkçe desteğini bilmiyorum.

Kardeşim şu anda evdeyim ve G213'ten yazıyorum. Gram yay sesi yok ve 50 TL'lik membrane ışıklıdan geçince devrim yaşadım 870'e vatandan aldım. Google da bir siteden tüm tuşları denedim çalışıyor sıkıntı yok 2 yıl garantisi de var ve tuşları güzel hissettiriyor değişik bir hissiyatı var space tuşu çok güzel özellikle çok bir ses yapmıyor ama çok hızlı tüm tuşlara basınca tıkır tıkır ses geliyor red Switch gibi bir tık.

Kardeşim şu anda evdeyim ve G213'ten yazıyorum. Gram yay sesi yok ve 50 TL'lik membrane ışıklıdan geçince devrim yaşadım 870'e vatandan aldım. Google da bir siteden tüm tuşları denedim çalışıyor sıkıntı yok 2 yıl garantisi de var ve tuşları güzel hissettiriyor değişik bir hissiyatı var space tuşu çok güzel özellikle çok bir ses yapmıyor ama çok hızlı tüm tuşlara basınca tıkır tıkır ses geliyor red Switch gibi bir tık.

Hocam Redragon'da yay sesi var dedim zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı