Logitech G213 almaya değer mi?

• Konuyu başlatan Shum
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.258

Shum

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Yas Marina Circuit
Daha fazla  
G213 kronik sorunlu, ayrıca bu bütçede mekanik klavye bulunabiliyor:
İlla membran alacağım derseniz:

Klavye alacağım aslında çok bütçe ayırmamıştım. 120 TL gibi bir fiyata Philips Spk8274 Usb Q Multimedia Klavye Gaming Klavye Ledli Gökkuşağı Aydınlatmalı Oyuncu Klavye | Trendyol almayı düşünüyordum. Logitech G213 ise 320 TL civarında. Mouse modelim Logitech olduğu için Lightsync özellikliği ilgimi çekti. 200TL fazla verip Logitech almak mantıklı mı yoksa Philips alıp 2-3 sene sonra böyle bir modele geçmek mi daha mantıklı olur?
İkisi de çok mantıksız hocam. Eski bütçeniz için buna bakınız
Yeni bütçeniz için o klavye alınmaz. Kronik sorunludur kendisi. Tuş sertleşme ve basmama problemleri var. Belli bir süre sonra da ledlerin parlaklığı azalıyor. Önermem. Yerine bunlara bakabilirsiniz.
Blue switch
Red switch

G213 kronik sorunlu, ayrıca bu bütçede mekanik klavye bulunabiliyor:
İlla membran alacağım derseniz:

Membran istiyorum fakat zaten 300 TL gibi rakamlara çıkabilmem şu anda mümkün değil. Benim sormak istediğim gerçekten 120 TL'lik klavye beni pişman eder mi?
İkisi de çok mantıksız hocam. Eski bütçeniz için buna bakınız.
Yeni bütçeniz için o klavye alınmaz. Kronik sorunludur kendisi. Tuş sertleşme ve basmama problemleri var. Belli bir süre sonra da LED'lerin parlaklığı azalıyor. Önermem. Yerine bunlara bakabilirsiniz.
Blue Switch.
Red Switch.

Teşekkür ederim hocam. Dikkate alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı