Çözüldü Logitech G213 Prodigy vs HyperX alloy Core

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Birisinin altında plastik, membrane var diğerinin altında Red Switch basım hissiyatı ve tepkime süresi ile farkını ortaya koyuyor. Ona göre kötü marka olsa bile bu modeli gayet iyi. Sadece Fanboy, siz bana güvenin alın.

teşekkürler çok kararsız kaldım şimdi.

Birisinin altında plastik, membrane var diğerinin altında Red Switch basım hissiyatı ve tepkime süresi ile farkını ortaya koyuyor. Ona göre kötü marka olsa bile bu modeli gayet iyi. Sadece Fanboy, siz bana güvenin alın.

Çözüm
Trust, Logitech ve Hyper arasında 15 gündür dönüyorum, dönüp dolaşıp zaten bu ürünlerde kilitlenen bir kitle var
Trust kırmızı mekanik klavye tam alacaktım tuş soyulması şikayetlerini okudum, 1 tane olsa neyse rahat 20 şikayet var, kullanmadım bilmiyorum, sanırım vatanda satılan kodu farklı bir modeli var onda tuş soyulmuyor.
Logitech ilk başlarda mebrana bu kadar para verilmezden almayı düşündüğüm ürün sınıfına girdi, niye çünkü marka güvenilir, bilek desteği var, multimedya tuşları ve aydınlatma tuş içinde.
Hyper alloy açıkçası içlerinde en kaliteli görüneni ama bilek desteği yok ve multimedya tuşları ışıksız.
ilk tercihim Trust olurdu ama vatanda satılan pahalı
sanırım en sonunda A101 den 35TL ye pirana alıcam

İfadeler: 5ef
Ben olsam Trust mekanik klavye alacağıma G213 alırdım. Trust gxt890 sadece o bütçede acayip mekanik isteyen insanlar için önerilmesi gereken nadir altarnatiflerden biri.

Bütçe ver.

Max 300.

Trust listeden çıktı, 260TL'ye satılanlar bitti herhalde artık sadece 380TL fiyat var.

Bu ikisinden birini alabilirsiniz. Eğer RGB hastasıysanız Gamepower Ogre RGB, yok ben RGB'ye takılmıyorum adam akıllı klavyem olsun yeterli diyorsanız Gamepower Calypso öneririm.

sizce bu nasıl

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…