1. si ben HyperX fanboy değilim arkadas iki marka model arasında kalmıs yazımı düzgün okursan neye ne şekilde cevap verdiğimi anlarsın fakat algılamada sıkıntı var sanırım bunu es geçiyorum.
2. si ben HyperX fanboy değilim ama sen takıntılı bir Trust fanboyusun saygi duyarım.
3. sü seak hocam fiyat olarak ayni 3 model arasında kalıp da en tercih edilmeyeni seçmek senin seçimin ben burada bir konu açmıssın diye fikir beyan ettim. Arkadas belki de Trust firması çalışanı, bilemiyorum iyi forumlar.
Trust, Logitech ve Hyper arasında 15 gündür dönüyorum, dönüp dolaşıp zaten bu ürünlerde kilitlenen bir kitle varBirisinin altında plastik, membrane var diğerinin altında Red Switch basım hissiyatı ve tepkime süresi ile farkını ortaya koyuyor. Ona göre kötü marka olsa bile bu modeli gayet iyi. Sadece Fanboy, siz bana güvenin alın.
Bütçe ver.Trust, Logitech ve Hyper arasında 15 gündür dönüyorum, dönüp dolaşıp zaten bu ürünlerde kilitlenen bir kitle var
Trust kırmızı mekanik klavye tam alacaktım tuş soyulması şikayetlerini okudum, 1 tane olsa neyse rahat 20 şikayet var, kullanmadım bilmiyorum, sanırım vatanda satılan kodu farklı bir modeli var onda tuş soyulmuyor.
Logitech ilk başlarda mebrana bu kadar para verilmezden almayı düşündüğüm ürün sınıfına girdi, niye çünkü marka güvenilir, bilek desteği var, multimedya tuşları ve aydınlatma tuş içinde.
Hyper alloy açıkçası içlerinde en kaliteli görüneni ama bilek desteği yok ve multimedya tuşları ışıksız.
ilk tercihim Trust olurdu ama vatanda satılan pahalı
sanırım en sonunda A101 den 35TL ye pirana alıcam
max 300Bütçe ver.
Trust listeden çıktı, 260TL ye satılanlar bitti heralde artık sadece 380TL fiyat varBen olsam Trust mekanik klavye alacağıma G213 alırdım. Trust gxt890 sadece o bütçede acayip mekanik isteyen insanlar için önerilmesi gereken nadir altarnatiflerden biri.
Max 300.
Trust listeden çıktı, 260TL'ye satılanlar bitti herhalde artık sadece 380TL fiyat var.
sizce bu nasıl![]()
GamePower Ogre RGB Outemu Blue Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Gamepower Calypso Rainbow Blue Switch Su Geçirmez Gaming Oyuncu Mekanik Klavye - PttAVM.com
Gamepower Calypso Rainbow Blue Switch Su Geçirmez Gaming Oyuncu Mekanik Klavye Stoktan Aynı Gün Ücretsiz Kargo – 2 Yıl Garantili – RSA / Gamepower Yetkili Satıcı –www.epttavm.com
Bu ikisinden birini alabilirsiniz. Eğer RGB hastasıysanız Gamepower Ogre RGB, yok ben RGB'ye takılmıyorum adam akıllı klavyem olsun yeterli diyorsanız Gamepower Calypso öneririm.
Sizce bu nasıl
Everest Rampage KB-R12 TURRET Siyah USB Beyaz Aydınlatmalı Fiyatı
Everest Rampage KB-R12 TURRET Siyah USB Beyaz Aydınlatmalı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
eyvallah broCalypso al bence Everest benim için en kötü marka.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.