Logitech G213 tuşların soyulması

KutayOnR

Kilopat
Yer
Varşova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GF65 Thin 10SDR
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Elimde Logitech G213 marka bir klavye var. 'A, W, S' tuşları soyuldu, garantiye göndersem değiştirirler mi? Bu tuşları ne kadar kazımak için uğraşırsınız uğraşın kazınmıyor. Tek umudum bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durup dururken mi oldu?
Uzun süre kullandım boyaları kavladı maalesef.
Logitech sitesinden iletişime geç yeni klavye ya da tuş takımı alırsın diye tahmin ediyorum.
Geçtim, umarım dediğin gibi olur. Kullanıcı hatası olduğunu söyleyip geri çevirmezler.
Böyle yazdım. Sıkıntı çıkmaz umarım.

Dosya Ekleri

• Polish_20200707_141006659.jpg
    Polish_20200707_141006659.jpg
    127,5 KB · Görüntüleme: 319
Son düzenleme:
Logitechte değişim olmaz yeni klavyen hayırlı olsun :D
Daha 10 gün önce aynı klavyede boşluk tuşu sıkıntı çıkarmıştı arada basmıyor çift basıyordu temizledim yine geçmedi logiteche yazdığımda yenisini yollayacaklarını söylediler bugün

Daha 10 gün önce aynı klavyede boşluk tuşu sıkıntı çıkarmıştı arada basmıyor çift basıyordu temizledim yine geçmedi logiteche yazdığımda yenisini yollayacaklarını söylediler bugün
Ben kullanıcı hatası demesinden korkuyorum. Eski klavyeyi vermek zorunda mıyım?
Ayrıca kaç gün içersinde cevap veriyorlar.

Herhalde yenisini verirler gibi. Kronik sorunlu malların tek tesellisi destek sisteminin iyi olması sanırım. Birkaç kişide daha duymuştum o klavyede soyulma olduğunu, G102'deki çift tıklamayı da dahil ediyorum, henüz başıma gelmedi ama sürekli kronik sorunlu ürünün aynısını yollamaları markayı iyi yapmıyor maalesef.

Herhalde yenisini verirler gibi. Kronik sorunlu malların tek tesellisi destek sisteminin iyi olması sanırım. Birkaç kişide daha duymuştum o klavyede soyulma olduğunu, G102'deki çift tıklamayı da dahil ediyorum, henüz başıma gelmedi ama sürekli kronik sorunlu ürünün aynısını yollamaları markayı iyi yapmıyor maalesef.
Ben ürünü 200 TL ye ikinci el aldım. Bence kâr da oluyorum.

Ben kullanıcı hatası demesinden korkuyorum. Eski klavyeyi vermek zorunda mıyım?

Ayrıca kaç gün içersinde cevap veriyorlar.
Sabah öğlen arası cevap veriyorlar ikindi vakti yazmışsan yarın cevap verirler.
Senden satın alma kanıtı, seri numarasını fotoğrafını, problemin videosunu isterler bilgin olsun.

Senden satın alma kanıtı, seri numarasını fotoğrafını, problemin videosunu isterler bilgin olsun.
Fiş, Seri numarası, kutusu, ürünün kendisi, garanti belgesi vb. Her şeyi duruyor. Satın aldığım abiden yardımcı olmasını rica ederim.
2.gün olacak neredeyse cevap gelmedi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı