Logitech G213 vs Corsair K55 vs CM Trigger Z

Pachme

Megapat
Arkadaşlar bu üç klavye arasında kaldım.

Logitech G213 tasarım olarak tam istediğim model. TGB klavyesi ve bilek desteği gerçekten çok hoşuma gidiyor ama maalesef mekanik değil. K55 de hoşuma giden diğer bir model fiyatı daha uygun ve oda mekanik değil. Mekanik klavye bu zamana kadar hiç kullanmadım. PUBG, Rainbow Six Siege gibi oyunlar oynuyorum. Mekanik olmayan K55 modelini yada 213 modelini alırsam pişman olur muyum? Kesinlikle mekanik al diyor musunuz?

Trigger Z bilek desteği ve görüşünü açısından tam istediğim gibi ama RGB olmaması biraz albenisini kaçırıyor.

Bunlardan başka önerisi olan varsa ve yazarsa çok memnun kalırım.

Fiyatı önemli değil 350 400 TL'ye kadar çıkabilirim. Önereceğiniz klavyelerde bilek desteği olursa çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cherry MX anahtarlı mekanik klavye alınabiliyorken diğerleri düşünülmemeli bile. Bunlar arasından en mantıklısı Trigger-Z. Bütçeniz yükselebiliyorsa farklı modeller alınabilir ancak bilek destekli ve RGB'li istiyorsanız bütçeniz çok daha yüksek olmalı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı