Logitech G213 vs. Corsair K55

Erdo2525

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Beylikdüzü
Daha fazla  
Bu konu daha önce bir sürü kez açılmış ama 2021 senesinde açılan yeni bir konu görmedim. 5 buçuk yıldır G103 kullanıyorum, sorunum yok ama şu an elimde klavye değiştirecek bütçem var. Mekanik klavye istemiyorum çünkü mekanik çok rahatsız ediyor beni. Aklımda Logitech G213 ve Corsair K55 var. Sizce klavye değiştirmeli miyim? Değiştirmek bana ne katar? Almam gerekiyorsa hangini almalıyım? Başka bir öneriniz varsa ise bütçem maksimum 350 TL. Şimdiden teşekkür ederim.

Değiştirmek hiçbir şey katmaz. Sadece elinizdeki klavyenin görünümü değişir. Sonuç olarak membran bir modelden membran modele geçiyorsunuz.

Bu arada ikisi arasından K55 daha iyi olur. G213 hem sorunlu hem de sesli, kendim kullanıyorum.
Tam olarak G213 nasıl bir sorunu var?

Tam olarak G213 nasıl bir sorunu var?
Uzun vadede tuşları sertleşiyor diyen var, tuşlar çift basıyor diyen var. Google'da aratırsanız daha detaylı görebilirsinizi.

Mesela yazılım kısmında sorun yaşıyorum ben. G Hub yüklü olunca klavye arada donuyor fonksiyon tuşları çalışmıyor, RGB aydınlatma kendiliğinden sıfırlanıyor.

Tuşların bazıları tutukluk yapıyor, yazı yazarken bazı tuşlara eksik basabiliyorum. Ses kısma ve arttırma tuşlarının altındaki silikon tuşlara bastıkça kayıyor. @Erdo2525

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı