Logitech G213 vs. HyperX Alloy Core RGB

İkisinin de fiyatına değeceğine inanmıyorum zaten ama coğrafya kaderdir maalesef. Bir ara SS Apex 3 mü alsam ya da Ornata Chroma diye düşündüm ama değer mi bilemedim onu da o kadar yükselmeye.

Ekipman pazarı öldü. Birçok sebebi var aslında, sadece Dolar nedeniyle değil. Razer Cynosa V2 alınabilir belki. Ya da ilginç bir seçenek daha sunayım, Aliexpress gibi sitelerden %60 klavye almak ister misin? :)

Çok oyun oynamam, maksat görüntü olsun diyorsan bence ikisini de alabilirsin ya. Ara ara kullanacaksan ikisinden de sorun yaşayacağını sanmam. Sonu yok çünkü. :D

Corsair K55 ve Razer Cynosa V2 var diye hatırlıyorum.
K55 kullandım beğenmedim açıkçası ama Razer’a bakabilirim evet.
Hocam alternatif olarak kendi kullandığım klayve'yi öneririm. Cooler Master Masterkey Lite.
Multimedya kontrolcüsü var mı klavyede acaba? Ve kaç bölme aydınlatmalı? Mobildeyim bakamadım kusura bakma.
Ekipman pazarı öldü. Birçok sebebi var aslında, sadece Dolar nedeniyle değil. Razer Cynosa V2 alınabilir belki. Ya da ilginç bir seçenek daha sunayım, Aliexpress gibi sitelerden %60 klavye almak ister misin? :)

Çok oyun oynamam, maksat görüntü olsun diyorsan bence ikisini de alabilirsin ya. Ara ara kullanacaksan ikisinden de sorun yaşayacağını sanmam. Sonu yok çünkü. :D
Takıntım yok bakarım tabii varsa güzel bir alternatif:) Yok ya görüntü derdi değil oyun oynuyorum da geceleri ışıksız klavye zor oluyor:) Ekipman pazarı cidden ölmüş. 2+1 ses sistemi alayım dedim Logitech dışında bir şey yok resmen, mantıklı fiyat hiç yok zaten:)

K55 kullandım beğenmedim açıkçası ama Razer’a bakabilirim evet.

Multimedya kontrolcüsü var mı klavyede acaba? Ve kaç bölme aydınlatmalı? Mobildeyim bakamadım kusura bakma.

Işıklandırması 6 bölme fakat multimedya için ayrı tuşları yok.

@painkiller yok. K55'i almıştım, hala taş gibi. Cynosa Lite olabilir aslında. Olmazsa akşam İncehesap'ın indirimlerine bakabilirsin.
İyi dedin bak bugün cuma ona da bir bakabilirim. Sürekli bir klavye veriyor o da. Asus TUF klavye galiba ama modelini unuttum. K55 aydınlatması beğenemedim açıkçası. Cynosa ile ilgili deneyimin var mı?
Işıklandırması 6 bölme fakat multimedya için ayrı tuşları yok.
bir yerden verirken bir yerden kaybettik yine:) Tuş sesleri nasıl peki? Çok gürültülü mü? Eşimi uyandırıp cereyan yemeyelim bir de:)

Takıntım yok bakarım tabii varsa güzel bir alternatif:) Yok ya görüntü derdi değil oyun oynuyorum da geceleri ışıksız klavye zor oluyor:) Ekipman pazarı cidden ölmüş. 2+1 ses sistemi alayım dedim Logitech dışında bir şey yok resmen, mantıklı fiyat hiç yok zaten:)

Eldekini koruma vakti artık.

Cynosa Lite 250 TL:

G213 350 TL:

Bence alınır yani. Dediğim gibi, bazı arkadaşlar bu dediklerimi beğenmeyebilir ama günlük bir kullanımda G213 yeterli gelebilir.

Eldekini koruma vakti artık.

Cynosa Lite 250 TL:

G213 350 TL:

Bence alınır yani. Dediğim gibi, bazı arkadaşlar bu dediklerimi beğenmeyebilir ama günlük bir kullanımda G213 yeterli gelebilir.
İkisi arasında hangisi dersin peki?

%60 klavye almak bence riskli. Sonuçta 104 tuşlu klavyeni sadece 60 tuşunu kullanabiliyorsun. Ben eksik olan tuşlara ihtiyaç duymadığım için alabilirim ama %60 klavyeler herkese göre değil.

İyi dedin bak bugün cuma ona da bir bakabilirim. Sürekli bir klavye veriyor o da. Asus TUF klavye galiba ama modelini unuttum. K55 aydınlatması beğenemedim açıkçası. Cynosa ile ilgili deneyimin var mı?

bir yerden verirken bir yerden kaybettik yine:) Tuş sesleri nasıl peki? Çok gürültülü mü? Eşimi uyandırıp cereyan yemeyelim bir de:)
Sessiz olduğunu söyleyemem ama blue switch kadar değil. İnceleme videoları daha iyi fikir verebilir.

İkisi arasında hangisi dersin peki?

Ben olsam G213. Zira garantide kafam rahat olur, ayrıca multimedya tuşları var. Yani şu an G710+'ı inatla bırakmıyorsam sırf o kaydırmalı ses tuşu yüzünden. :D

%60 klavye almak bence riskli. Sonuçta 104 tuşlu klavyeni sadece 60 tuşunu kullanabiliyorsun. Ben eksik olan tuşlara ihtiyaç duymadığım için alabilirim ama %60 klavyeler herkese göre değil.

Kendisine sordum orada, o nedenle. :) Önermedim direkt.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı