Logitech G213 vs Razer Blackwidow V3 TKL

Yorumları epey okudum o yüzden konu açtım kararsızım cunku, G213 aslında o kadar kötü değil söylediğim gibi çok fazla sıvı dökülmesine rağmen yıkayıp kullanabildiğin en dayanıklı membran diyebilirim bir de sağ üstte çok güzel Media tuşları da var fakat diğerinde bunların hiçbiri yokken mekanik olmasıda bir avantaj gibi geliyor.

Yorumları düzgün okuyun efendim.

Sorunlu bir klavye, kendim kullanıyorum. Bende de sadece Tab ve ses kısma tuşuna sert basmam gerekiyor. Birçok konu var.

@Prime777 sağolsun vaktinde harika bir yazı hazırlamış. Ki zamanım olsa bunlardan farklı 50 tane daha konu atarım size.

Arkadaşlar bu 2 klavyenin arasında kaldım. Daha önce G213 kullandığım için yatkınım 3 yıl civarı kahve çay dökerek kullanmıştım yıkıyordum sorunsuz çalışıyordu fakat membran klavyeye 1135TL vermek bana çok anormal geliyor üstüne 400TL daha koyunca Razer mekanik yeşil Switch klavye alabiliyorum. Daha önce Redragon kırmızı Switch almıştım ve yazılımından dolayı çok sıkıntılar yaşadım bilgisayar uyku moduna vs girmiyordu kendi kendine açılıyordu bu yüzden markasız bu tarz Low marka klavyede almak mantıklı gelmiyor çok acelem yok indirim vs beklebilirim ama bu ikisi arasında gerçekten 400TL'ninde bir önemi yok G213 yine de alınabilir mi? Bir öneriniz var mı 1.5kya kadar markalı.

BlackWidow V3 TKL, mekanikten sonra membrane kullanamazsınız zaten. BlackWidow'u kullanıyorum çok güzel klavye tavsiye ederim.

Anladım arkadaşlar o zaman Razer'i çekeyim teşekkür ederim yorumlarınız için. Ama G213'te gerçekten o kadar kötü değil yani sonradan kalite bozulduysa bilemiyorum fakat ben 2018'de filan almıştım son gün bile sorun çıkarmadan hizmet etti Media tuş makrolarda çok iyiydi fakat 1135TL olması dediğim gibi biraz saçma geliyor bana 600 700TL olsa kafi fakat çok pahalı. Arkadaşın attığı HP klavyede çok güzelmiş aslında.

Anladım arkadaşlar o zaman Razer'i çekeyim teşekkür ederim yorumlarınız için. Ama G213'te gerçekten o kadar kötü değil yani sonradan kalite bozulduysa bilemiyorum fakat ben 2018'de filan almıştım son gün bile sorun çıkarmadan hizmet etti Media tuş makrolarda çok iyiydi fakat 1135TL olması dediğim gibi biraz saçma geliyor bana 600 700TL olsa kafi fakat çok pahalı. Arkadaşın attığı HP klavyede çok güzelmiş aslında.

Cherry MX ve Full size isterseniz Encoder bakabilirsiniz hem cebinizde paranız kalır, TKL isterseniz BlackWidow daha iyi olur ama Razer'ın kendi switchleridir bilginiz olsun. BlackWidow'un RGB'si bayağı parlak ışık açıkken bile rahatça görülüyor.

Cherry MX ve Full size isterseniz encoder bakabilirsiniz hem cebinizde paranız kalır, TKL isterseniz Black Widow daha iyi olur ama Razer'ın kendi switchleridir bilginiz olsun. Black Widow'un RGB'si bayağı parlak ışık açıkken bile rahatça görülüyor.

Klavye tecrübem pek yok hocam kendi Switch'i olması bir dezavantaj mı?

Klavye tecrübem pek yok hocam kendi Switch'i olması bir dezavantaj mı?

Size kalmış bir şey hocam O, Cherry MX çok popüler en iyi Switch markalarından biri ama hissiyat olarak değişebilir belki Razer hoşunuza gider, ama şimdilik bir sorun yaşamadım Razer Switch'lerle.

Yani belki bana denk gelmiştir ama ben Black Widow V3 basmama sorunu başlayınca Encoder'a geçmiştim. Encoder henüz öyle bir sorun yaşatmadı.

Bende bir ara h tuşu ve bir tuş daha çift basıyordu, birkaç dakika sonra kendi kendine düzeldi iade edip HyperX alloy Origins Core alacaktım ama uğraşamadım şu an öyle bir sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı