Logitech G213 vs Razer Blackwidow V3 TKL

Yorumları düzgün okuyun efendim.

@Prime777 sağolsun vaktinde harika bir yazı hazırlamış. Ki zamanım olsa bunlardan farklı 50 tane daha konu atarım size.

BlackWidow V3 TKL, mekanikten sonra membrane kullanamazsınız zaten. BlackWidow'u kullanıyorum çok güzel klavye tavsiye ederim.

Anladım arkadaşlar o zaman Razer'i çekeyim teşekkür ederim yorumlarınız için. Ama G213'te gerçekten o kadar kötü değil yani sonradan kalite bozulduysa bilemiyorum fakat ben 2018'de filan almıştım son gün bile sorun çıkarmadan hizmet etti Media tuş makrolarda çok iyiydi fakat 1135TL olması dediğim gibi biraz saçma geliyor bana 600 700TL olsa kafi fakat çok pahalı. Arkadaşın attığı HP klavyede çok güzelmiş aslında.

Cherry MX ve Full size isterseniz Encoder bakabilirsiniz hem cebinizde paranız kalır, TKL isterseniz BlackWidow daha iyi olur ama Razer'ın kendi switchleridir bilginiz olsun. BlackWidow'un RGB'si bayağı parlak ışık açıkken bile rahatça görülüyor.

Klavye tecrübem pek yok hocam kendi Switch'i olması bir dezavantaj mı?

Klavye tecrübem pek yok hocam kendi Switch'i olması bir dezavantaj mı?

Size kalmış bir şey hocam O, Cherry MX çok popüler en iyi Switch markalarından biri ama hissiyat olarak değişebilir belki Razer hoşunuza gider, ama şimdilik bir sorun yaşamadım Razer Switch'lerle.

Yani belki bana denk gelmiştir ama ben Black Widow V3 basmama sorunu başlayınca Encoder'a geçmiştim. Encoder henüz öyle bir sorun yaşatmadı.

Bende bir ara h tuşu ve bir tuş daha çift basıyordu, birkaç dakika sonra kendi kendine düzeldi iade edip HyperX alloy Origins Core alacaktım ama uğraşamadım şu an öyle bir sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…