Logitech G213 klavye garantide değişim olur mu?

denizbaranseker0

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Logitech G213 marka model klavyeye sahibim. Garanti süresi çarşamba günü bitiyor. Klavyenin l-CTRL tuşunun kenarlarına bastığımda tepki alamıyorum. Sadece ortasından oluyor. Diğer tuşlarda böyle bir sorun yok. Klavyede değişim olur mu? Veya tamir? Daha önce Logitech G213 ile ilgili yaşadığınız garanti deneyimi nasıldı?

Logitech satış sonrası destek konusunda müthiş. Sana yeni klavye göndereceklerdir marka ile iletişime geçip videolu kanıt sunman durumunda. Fakat bu klavyede yaşadığın sorun kronik. Sıfır ürün geldiğinde kapalı kutu satıp başka bir klavyeye geçersin.

Logitech G213 marka model klavyeye sahibim. Garanti süresi çarşamba günü bitiyor. Klavyenin l-CTRL tuşunun kenarlarına bastığımda tepki alamıyorum. Sadece ortasından oluyor. Diğer tuşlarda böyle bir sorun yok. Klavyede değişim olur mu? Veya tamir? Daha önce Logitech G213 ile ilgili yaşadığınız garanti deneyimi nasıldı?

Şu anda aynı klavyeyle yazıyorum. Çok berbat bir klavye açıkçası. Bütün tuşları sıkıntılı her an kırılabiliritesi var. Garantiye verdiğimde ise geri dönüş yapıldı ama hiçbir şekilde tamir görmedi.

Logitech satış sonrası destek konusunda müthiş. Sana yeni klavye göndereceklerdir marka ile iletişime geçip videolu kanıt sunman durumunda. Fakat bu klavyede yaşadığın sorun kronik. Sıfır ürün geldiğinde kapalı kutu satıp başka bir klavyeye geçersin.
Sağolun hocam. Ben de bununla ilgili açılmış bir konu gördüm. Adımları uygulayıp şansımı deneyeceğim. :)

Bence kesin deneyin hakkınız en azından denemiş olursunuz ve böyle büyük firmalar genelde direk değişim veriyor.

Tekrar merhaba. Ürünün seri numarasına nasıl ulaşabilirim. Aşşağıda bir sticker var "ÜK: ..." olarak başlıyor. Onu girince bulunamadı diyor.

Tekrar merhaba. Ürünün seri numarasına nasıl ulaşabilirim. Aşşağıda bir sticker var "ÜK: ..." olarak başlıyor. Onu girince bulunamadı diyor.

S/N olarak başlayan bir kod var mı? Yoksa kutu üzerine de bakabilirsin.

Benim Superlight 2 faremde kutu üzerinde yazıyor mesela S/N kodu. Senin de kutu üzerindedir.

Hocam üstüne barkod yapıştırmışlar. 🤣 Kazıya kazıya çıkardım ve gördüm S/N kodunu teşekkür ediyorum. :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı