Logitech G230 Gaming Headset

• Konuyu başlatan 24953
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 3.610

24953

Megapat
İyi günler Technopat ailesi. Bu konu oyuncu arkadaşları ilgilendiren bir konu bu aralar kulaklık almayı düşünen arkadaşlarımız var ise tavsiyem " Logitech G230 " olacaktır. Normal bir oyun kulaklığı olmasına rağmen şahsen ben counter strike vb oyunlarda gayet güzel ve kaliteli ses alabiliyorum ve 150 TL tutarında olan g230 paranızın karşılığını veren bir oyuncu kulaklığı. Bu ürünü " Bimeks, Vatan Bilgisayar, Gold bilgisayar, Teknosa vb gibi mağazalarda bulabilirsiniz.

VgMz8R.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de G230 kullanıyorum. Mikrofonu profosyonel değil. Olması da beklenmemeli. Mikrofonun yapısı esnek biçimde. Istediğiniz kadar bükün hiçbir şey olmuyor. Orta derece sesi iletiyor.
G230'u mikrofonu için alacaksanız önermiyorum.

G930'un da mikrofonu zamanla ileri geri yapa yapa esniyor, fazla oynaşmadığınız sürece sıkıntı yok. Yurt dışından oldukça uygun fiyatlara getirtilebiliyor.

G230 hakkında da pek iyi düşüncelere sahip değilim. 150 liralık bir kulaklıktan daha iyisini de beklemiyorum.

150 TL'lik bir kulaklığa karşı 700 TL gibi bir etiketi olan kulaklığı tavsiye etmek mantıklı değil. O kadar bütçesi olan kişiler zaten gider onu alır.

Ayrıca laptop için kulaklık almak isteyenlere Logitech G430'u öneririm. Mikrofonu çok iyi değil ama kötü denemez, ses kalitesi iyi ancak çok yüksek ses isteyenler için yeterli gelmeyebilir. Yanında gelen USB ses kartı (ucuz da olsa) laptop'ın içindekinden daha kaliteli bu yüzden isteyen kulaklığı kullanmadığı zaman hoparlörleri ona bağlayıp kullanabilir. 7.1 ses veren kulaklık ve USB ses kartı ile 250 TL'ye iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum.

150 TL'lik bir kulaklığa karşı 700 TL gibi bir etiketi olan kulaklığı tavsiye etmek mantıklı değil. O kadar bütçesi olan kişiler zaten gider onu alır.

Ayrıca laptop için kulaklık almak isteyenlere Logitech G430'u öneririm. Mikrofonu çok iyi değil ama kötü denemez, ses kalitesi iyi ancak çok yüksek ses isteyenler için yeterli gelmeyebilir. Yanında gelen USB ses kartı (ucuz da olsa) laptop'ın içindekinden daha kaliteli bu yüzden isteyen kulaklığı kullanmadığı zaman hoparlörleri ona bağlayıp kullanabilir. 7.1 ses veren kulaklık ve USB ses kartı ile 250 TL'ye iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum.

Canım arkadaşım ben G930 u 200 liraya aldım indirim kovalarsan amacına ulaşırsın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı