TYT tarih çalışmaya gerek var mı?

Kernel60Hz

Decapat
Daha fazla  
TYT tarih sorularına baktım ezbere bir şey sorulmuyor. Yukarıda paragraf veriliyor bu Osmanlı'nın hangi özelliğini vurguluyor tarzında sorular var. Tüm sorular öyle. Sizce çalışmaya gerek var mı?

Gerek yok hocam yoruma dayalı sorular tabii biraz tarih bilmenizde gerekiyor.

Hocam sosyale pek çalışmamıştım ve 8 yanlış yapmıştım sosyalden 3 ü coğrafyaydı toplam netim 108.5 du. Yani demek istediğim kesinlikle hiç bir dersi hafife almayın ve hepsine çalışın yoksa benim gibi sosyalden yarı yarıya net yaparsınız :D. Zamanında sosyali küçümsemiştim ve bedelini ödetti. Ama şöyle de bi durum var benim girdiğim sene 2024 senesinde yani sınav çok zordu belki onunda etkisi vardır. Ama bence gene de siz çalşın.

Hocam sosyale pek çalışmamıştım ve 8 yanlış yapmıştım sosyalden 3'ü coğrafyaydı toplam netim 108.5'du. Yani demek istediğim kesinlikle hiçbir dersi hafife almayın ve hepsine çalışın yoksa benim gibi sosyalden yarı yarıya net yaparsınız :D. Zamanında sosyali küçümsemiştim ve bedelini ödetti. Ama şöyle de bir durum var benim girdiğim sene 2024 senesinde yani sınav çok zordu belki onunda etkisi vardır. Ama bence gene de siz çalşın.
Hiç çalışmadım (gerçekten hiç) 10 doğru 10 yanlış yaptım. Tarih ve din full ama felsefe ve coğrafya full yanlış.

Gerek yok hocam yoruma dayalı sorular tabii biraz tarih bilmenizde gerekiyor.
1 tane son tekrar videosu veya özet izlerim yeterli gibi.

Son düzenleme:
TYT tarih sorularına baktım ezbere bir şey sorulmuyor. Yukarıda paragraf veriliyor bu Osmanlı'nın hangi özelliğini vurguluyor tarzında sorular var. Tüm sorular öyle. Sizce çalışmaya gerek var mı?

Hocam oturup saatlerce çalışmaya gerek yok ama şöyle yapabilirsiniz:

Haftada 2-3 tane sosyal denemesi çözebilirsiniz.

Sınava yakın zamanda da TYT tarih garanti konular kampı oluyor onlara bakabilirsiniz.

Bu arada sadece yorum değil bilgi sorusu da geliyor.

Hocam oturup saatlerce çalışmaya gerek yok ama şöyle yapabilirsiniz:

Haftada 2-3 tane sosyal denemesi çözebilirsiniz.

Sınava yakın zamanda da TYT tarih garanti konular kampı oluyor onlara bakabilirsiniz.

Bu arada sadece yorum değil bilgi sorusu da geliyor.
Geçmiş senelerin TYT sorularına baktım 4 tane paragrafa göre 1 tane bilgi sorusu oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı