Logitech G230 İncelemesi

Ürünü alalı yaklaşık 4 ay oldu, bazı arkadaşlar kırılıyor, çatlıyor filan demiş ancak bende herhangi bir sorun olmadı. @mwsg kusura bakma cevap yazmamışım Realtek ayarlarında kayıt ses seviyesi diye bir şey var eğer o 0 dB ise herhangi bir cızırtı yok. Ben mikrofon sesimi artırmak için +10 da kullanıyorum hissedilemeyecek bir fark var ancak +30 yani sonda ayarlarsanız gayet bariz bir şekilde rahatsız ediyor. Son olarak üründen hâla memnunum tavsiye de ederim.

Ürünü alalı yaklaşık 6 ay oldu, herhangi bir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar. Hatta öyle alıştım ki dün gece 4-5 saat kulağımda kalmış hissetmemişim bile.

Ben Creative Tactic 3D Alpha kullanıyorum. Logitech G230 ve 430, Plantronics Gamecom 780, Snopy SN-R3 R4 kullanma şansım oldu. Aralarında en iyisi Plantronics oldu. Daha sonrasında 430, Tactic 3D Alpha, 230 ve SN-R3 ve 4 diyebilirim. 50 TL gibi bir bütçe varsa kesinlikle Snopy SN-R3 ve R4'ü bir deneyin. Kesinlikle fiyatının çok üzerinde bir kalite sunuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünü alalı 7,5 ay filan oldu kasasında yada kablolarında herhangi bir kırık, çatlak ve ezilme söz konusu değil. Bu bütçeye kesinlikle tavsiye ederim, parasının hakkını veriyor bence.

Merhaba arkadaşlar diğer hesabımın başka bir hesapla birleştirilmesi sonucu bu hesaptan değerlendirmeme devam ediyorum. Ürünü alalı 1 yılı geçti ürünün çıkarılabilir olan kumaş yüzeyin kulaklığı geçmesini sağlayan kırmızı boyalı bez kısmın dış boyası biraz attı ancak daha önce bu kumaşı yıkadığımı da belirtmek isterim. Bunun haricinde ürünün G230 yazan plastik kısmında kullanımı engellemeyecek ve dikkat edilmez ise fark edilemeyecek düzeyde kılcal bir çatlak meydana geldi. Bunların haricinde ses kalitesinde herhangi bir bozulma yok. Ürrünü aldığıma hiç pişman değilim.

Kulağını sıkıyorsa kulaklığı bir basketbol topuna tak ve bir gece beklet. Rahatlığı farkedeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…