Logitech G27 Forza Horizon 4 Ayarı Yapma

alpknkc

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Direksiyon setini yeni aldım. ETS 2'de sorun yaşamıyorum gayet iyi çalışıyor. Gaz, fren, debriyaj hepsi stabil. Fakat Forza Horizon 4'de bir türlü ayarlama yapamadım.

Kontrolcü seçeneklerinde G27 seçtiğimde sadece direksiyon çalışıyor. Gaza, frene tepki vermiyor. Ben de tuşları tek tek kendim atayarak ayarlama yaptım. Şu an direksiyon, vites, debriyaj hepsi sorunsuz. Sadece gaz ve frende sorun yaşıyorum.

Ayağımı gazdan çektiğimde araba kendi kendine fren yapıyor. Arka fren lambaları yanıyor. Tuş atamalarını yaparken gaz ve freni ayrı ayrı atıyorum. Ama ikisi de eksen 2 olarak çıkıyor. Gaz/Freni birleştir diye bir seçenek var. İkisi de aynı pedalda olunca o aktif oluyor ve kapatamıyorum. Durum böyle olunca tek pedaldan gaza basınca gidiyor çekince fren yapıyor. Anlayan birisi varsa yardım etsin lütfen.

Direksiyon setini yeni aldım. ETS 2'de sorun yaşamıyorum gayet iyi çalışıyor. Gaz, fren, debriyaj hepsi stabil. Fakat Forza Horizon 4'de bir türlü ayarlama yapamadım.

Kontrolcü seçeneklerinde G27 seçtiğimde sadece direksiyon çalışıyor. Gaza, frene tepki vermiyor. Ben de tuşları tek tek kendim atayarak ayarlama yaptım. Şu an direksiyon, vites, debriyaj hepsi sorunsuz. Sadece gaz ve frende sorun yaşıyorum.

Ayağımı gazdan çektiğimde araba kendi kendine fren yapıyor. Arka fren lambaları yanıyor. Tuş atamalarını yaparken gaz ve freni ayrı ayrı atıyorum. Ama ikisi de eksen 2 olarak çıkıyor. Gaz/Freni birleştir diye bir seçenek var. İkisi de aynı pedalda olunca o aktif oluyor ve kapatamıyorum. Durum böyle olunca tek pedaldan gaza basınca gidiyor çekince fren yapıyor. Anlayan birisi varsa yardım etsin lütfen.

çözdünmü sorunu yemin ederim ağlicam ya 13 yaşındayım zar zor imkanımla aldım g27 2. el 4 5 aydır hiç bişi yok geçen gün böyle oldu ya neden ya ağlıyorum şuan nolur çözdüm de

çözdünmü sorunu yemin ederim ağlicam ya 13 yaşındayım zar zor imkanımla aldım g27 2. el 4 5 aydır hiç bişi yok geçen gün böyle oldu ya neden ya ağlıyorum şuan nolur çözdüm de
Logitech Profiler programından üstteki sekmeden Device>Game Controllers>Settings gir. Üstteki Pedals reported as.. sekmesi altındaki Combined in başındaki tik işaretini kaldır.

Logitech Profiler programından üstteki sekmeden Device>Game Controllers>Settings gir. Üstteki Pedals reported as.. sekmesi altındaki Combined in başındaki tik işaretini kaldır.
ŞUAN İŞTEYİM AKŞAM DENİCEM ABİ OLURSA SANA ÇOK DUA EDERİM OLMAZSA CANIN SAĞOLSUN
ABİ OLDU AMA BU SEFER DE FRENE BASINCA AZCIK GAZ GAZA BASINCA AZCIK FREN VAR NİYE ÖYLE

Son düzenleme:
Bende de aynı sorun var ve o tik kapalı zaten ama yine de olmuyor oyun ayarlarına bakınca gözüküyor ki hem gaza hem frene basıyor kendiliğinden ibre oynuyor ama araba gitmiyor hiçbir şekilde.

Oyunun yazılımsal bir sıkıntısı var. Steam'e geldiğinden beridir gıcık etti. DiRT Rally 2.0 tak çalıştır hepsini doğru algılarken bu oyunun (Forza H4) ilk açılmasıda sıkıntıydı (Virüs koruyucunuzu kapatın diyen orjinal oyun mu olur ki çalışmazsa deneyin sayfasında öneriyordu ?!) kontrolcü algılaması da sıkıntı ! Derdi bitmiyor !!!
Report combined pedal seçeneği herhangi girdiğiniz bir oyunda tek bir gaz fren seçeneği varsa kullanmak için ki onu seçince gaz fren ayrımı yapmıyor tek biri çalışıyor. Debriyajı hiç görmüyordu gördüğünde kaydettim şimdi araba kıpırdamıyor. Deniyorum deniyorum bi çözülmedi, oyun değil başlı başına dert. Millet nasıl oynayıp da youtube'a video koyuyor çözemedim. Bi Allah'ın kulu debriyaj gaz hatası dememiş diyenlerde çözüm olmadı. Bilmiyorum deniyorum...
Bu oyunun ayarını aramaktan bıktım DiRT Rally 2.0; mükemmel oyun yapmışlar sorunsuz oynuyorum; daha eğlenceli ne çile çekecem dedim artık kafam rahat. Meraktan arada çözümü bulundu mu diye bakıyorum böyle.

Combine Pedal ayarı Gaz - Fren - Debriyaj yerine Gaz - Fren iletiyor da bunu çözüm olduğu oyun nadir... Forza Horizon 4 yerine Asetto Corsa - Dirt Rally - ETS gibi kontrol ayarı başarılı oyunlara geçmek gerek. Oynanmıyor ya. Ben çözemedim veya...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı