Logitech G29 2025'de alınır mı?

Arkadaşlar iyi günler, bir iki sene öncenin Technopat ve diğer forumlardaki konularına baktığımda herkesin G29'a yeşil ışık yaktığını gördüm ama 2024'ün sonuna yaklaşırken konularda herkesin önermemeye başladığını fark ettim, ondan direkt kendim sormak istedim:

Logitech G29 2025'de alınır mı? Ürünü sıfır alacağım ve 13.000TL'ye alacağım. Pek anladığım olaylar olmadığından açıkçası ikinci elden korkuyorum. Hatrı sayılır bir süredir Formula 1 oyunları oynadığım için belli bir süreliğine o oyunlarda kullanacağım ama ileride Assetto Corsa oyunlarına, IRacing'e ve başka motorsporları türlerine de merak salabilirim, emin değilim; Denemek isterim büyük ihtimal elimde bir direksiyon seti bulunursa.

Bu direksiyon seti cidden alınmayacak kadar kötü mü? Bazı kişiler oyuncak gibi bir hissiyat bile veriyor demiş. Özellikle şaşırdım çünkü bir zamanlar önerilen bir direksiyon setiydi bu. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Bir de aynı fiyat aralığında önerebileceğiniz alternatif direksiyon setleri varsa onları da bilmek isterim, sadece söylemek istedim.

Teşekkürler.

Arkadaşlar iyi günler, bir iki sene öncenin Technopat ve diğer forumlardaki konularına baktığımda herkesin G29'a yeşil ışık yaktığını gördüm ama 2024'ün sonuna yaklaşırken konularda herkesin önermemeye başladığını fark ettim, ondan direkt kendim sormak istedim:

Logitech G29 2025'te alınır mı? Ürünü sıfır alacağım ve 13.000TL'ye alacağım. Pek anladığım olaylar olmadığından açıkçası ikinci elden korkuyorum. Hatrı sayılır bir süredir Formula 1 oyunları oynadığım için belli bir süreliğine o oyunlarda kullanacağım ama ileride Assetto Corsa oyunlarına, IRacing'e ve başka motorsporları türlerine de merak salabilirim, emin değilim; denemek isterim büyük ihtimal elimde bir direksiyon seti bulunursa.

Bu direksiyon seti cidden alınmayacak kadar kötü mü? Bazı kişiler oyuncak gibi bir hissiyat bile veriyor demiş. Özellikle şaşırdım çünkü bir zamanlar önerilen bir direksiyon setiydi bu. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Bir de aynı fiyat aralığında önerebileceğiniz alternatif direksiyon setleri varsa onları dabilmek isterim, sadece söylemek istedim.

Teşekkürler.

Bütçen yeterse https://www.akakce.com/direksiyon-s...wcB&gbraid=0AAAAADsWTCwgvMLCaT5jPfkB59b7Snvj4 bunu al ama yetmez ise G29 alınabilir ikisinin de satısı kolay olur elinde kalmazlar.

Bütçeniz yetmez ise G29 alabilirsin fakat yeterse kesinlikle Thrustmaster T300 RS öneririm.

Bütçen yeterse https://www.akakce.com/direksiyon-s...wcB&gbraid=0AAAAADsWTCwgvMLCaT5jPfkB59b7Snvj4 bunu al ama yetmez ise G29 alınabilir ikisinin de satısı kolay olur elinde kalmazlar.
Sizin önerdiğiniz set benim ödeyebileceğim tutarın iki katı ama yine de teşekkürler öneriniz için.

Ben bir set alırsam eğer hatrı sayılır bir süre satacağımı sanmıyorum o yüzden daha çok bana iyi bir ürün olduğunu bildiğim bir şey lazım. Ben daha çok G29'a iyi bir ürün denilebilir mi onu merak ediyorum.

Bütçeniz yetmez ise G29 alabilirsin fakat yeterse kesinlikle Thrustmaster T300 RS öneririm.
O cidden çok pahalı ne yazık ki, yine de öneriniz için teşekkür ederim. Umarım pişman etmez, büyük ihtimal G29 alacağım o zaman.

Sizin önerdiğiniz set benim ödeyebileceğim tutarın iki katı ama yine de teşekkürler öneriniz için.

Ben bir set alırsam eğer hatrı sayılır bir süre satacağımı sanmıyorum o yüzden daha çok bana iyi bir ürün olduğunu bildiğim bir şey lazım. Ben daha çok G29'a iyi bir ürün denilebilir mi onu merak ediyorum.

O cidden çok pahalı ne yazık ki, yine de öneriniz için teşekkür ederim. Umarım pişman etmez, büyük ihtimal G29 alacağım o zaman.

Alın G29 oda pişman etmez hor kullanmayın yeter şimdiden hayırlı olsun.

Alınır bence fiyati uygun, ben açıkçası bir direksiyon setine 1440P toplama pc kadar para vermem, Thrustmaster t300rs bence araba oyunu dışında baska birsey oynamadığın sürece aşiri boş

T300RS önermem, satışı kolay olmaz piyasası çok yavaş. Önermememin sebebi iRacing gibi simulasyon tarzı oyunlarda Force Feedback'i araç kabiliyeti için sert ayarda kullanmanız gerekir, T300RS'de ne kadar içinde fan olsa da kayışlı olması sebebiyle sürtünmeden kaynaklı kayışlar ısınıyor, esniyor ve ısınmayla aynı orantıda aşınmaya başlıyor. Aşınmasını da geçtim cihaz ısındıkça Force Feedback'i kısıyor ve yarışın ortasında direksiyonun hafiflediğini hissediyorsunuz, büyük zorluk yaşıyorsunuz. Uzun saatler rekabetçi oyun oynayacaksanız T300RS almanızı tavsiye etmem. Isınma durumu G29'da da var tabii ki, kendim G923 kullanıyorum, IRacing'de az önce art arda 5 yarış yapmama rağmen ne Force feedback kısıldı ne de başka bir şey oldu. Isındığını hissedebiliyorsunuz elbette ancak ısınmaya bağlı aşınma ve diğer bahsettiğim durumlar olmuyor. Aşırı ısınırsa kendini korumaya alıyor ve FFB'yi kapatıyor tabii ki, ama o kadar ısıtmak gerçekten çok zor. His olarak tabii ki T300RS daha iyi, daha smooth bir tepkimeye sahip, daha sessiz bir cihaz ama G29 ile aradaki farka asla ama asla değmez. Şunu da ekleyeyim, G29 T300RS'e kıyasla dişli sistem olması sebebiyle çok daha sağlam, uzun ömürlü bir cihaz. Piyasası da çok hızlı, bugün ilana koyar yarın satarsınız. T300RS'i satmak için ise aylarca beklemeniz gerekir. Bütçeyi 20 bin TL civarına çıkarabiliyorsanız MOZA R3 alın. G29'a da T300RS'e de taş çıkartır, 21 bin TL bandında R3 varken T300RS'e 25k verilmez.

@GamingKeyboard07, yok hocam pişman olmazsınız. G29 ne kadar dişli bir sisteme sahip olsa bile kötü hissettirmeyecek.

21K'ya Moza R3 varken T300RS'e para verilmez. Rekabetçi oyunlarda uzun saatler direksiyonu kullanıyorsun, T300 kayışlı olması sebebiyle kayışların ömrü ısındıkça daha hızlı tükenmeye başlıyor, FFB kısıyor. R3'te öyle bir derdin yok, Direct Drive sistem, hem hissiyat olarak çok daha iyi ve smooth, hem de daha güçlü motora sahip. T300RS alınacaksa ancak 2.elden temiz 15-16K civarına bulunursa alınmalı, 25k edecek bir set değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı