Logitech G29 alınır mı?

EkremKaymaz

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Arkadaşlar, yazın Logitech G29 almayı düşünüyorum. Birçok yerde aldım ve sıkıldım demişler, Alsam Param Boşa gider mi, Sıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci elden al temizinden. Yarış oynuyorsan simülasyon da oyna. Ben 6 yaşımdan beri evet abartmıyorum NFS ve SCS oyunları oynuyorum. Hard Truck ve Undergraund 2 zamanlarından beri varım bana nasip olmadı. Alırsanız simülasyon + yarış olmazsa olmazdır.

Zevki ayrı olur ama alıştıktan bir müddet sonra sıkar, özellikle bilgisayar başında oynayacağını düşünürsek sürekli kur-kaldır işlemi bir yerden sonra zor gelmeye başlayabilir.

Arkadaşlar, yazın Logitech G29 almayı düşünüyorum. Birçok yerde aldım ve sıkıldım demişler, alsam param boşa gider mi, sıkar mı?

Ben DFGT G25, G27, G29 ve Thrustmaster T300rs kullandım hepsinin üstüne para ekleyerek değiştirdim hepsinden sıkıldım denedim en güzeli 300rs ama G29 kötü değil çok iyi cidden eğer sürekli simülasyon ve yarış oyunlarında takılıyorsan asla sıkmaz ben hevesimi aldım şu an zaten arabam var o yeterli bana :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı