Logitech G29 alınır mı?

Nicksiz ayva

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Öncelikle şunu söyleyeyim araba kullanmaya çok meraklıyım ve çok hevesliyim ve genellikle Euro Truck Simulator 2 oynamaktayım bunları düşünürken aklıma Logitech G29 geldi sizce alınır mı? Alırsam kaç TL tutar?

Son düzenleme:
Merhaba, 2. el fiyatları 1900 ile 5000 arasında dolaşıyor. Bütçeniz varsa keyfinize bakın, ürün için ilk gördüğünüzü almayın detaylı bir araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Anlaştıklarınız için mutlaka test yapmaya çalışın ben internet cafe'de test ettirmiştim.

Vites, direksiyon ve pedal setine 2000'den fazla vermeyin ben G29, G920, Driving Force Pro, Driving Force GT kullandım.
G29'da bayağı iyi ve güzel.
Bütçeniz var ise Thrustmaster T150 Pro (3 pedal) versiyonunu öneririm kesinlikle daha iyi.

Merhaba, 2. el fiyatları 1900 ile 5000 arasında dolaşıyor. Bütçeniz varsa keyfinize bakın, ürün için ilk gördüğünüzü almayın detaylı bir araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Anlaştıklarınız için mutlaka test yapmaya çalışın ben internet Cafe'de test ettirmiştim.

2.el olarak DFGT de alınabilir.

Merhaba, 2. el fiyatları 1900 ile 5000 arasında dolaşıyor. Bütçeniz varsa keyfinize bakın, ürün için ilk gördüğünüzü almayın detaylı bir araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Anlaştıklarınız için mutlaka test yapmaya çalışın ben internet Cafe'de test ettirmiştim.

Hocam 5000 çok fazla kullandığım PC'nin fiyatına yakın.
Vites, direksiyon ve pedal setine 2000'den fazla vermeyin ben G29, G920, Driving Force Pro, Driving Force GT kullandım.
G29'da bayağı iyi ve güzel.
Bütçeniz var ise Thrustmaster T150 Pro (3 pedal) versiyonunu öneririm kesinlikle daha iyi.

Hocam 2000 olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı