Onur Turgut Ermiş
Kilopat
Sizce alınır mı hocam? Bana çok cazip geldi açıkçası.Dolar 10 liraya ulaşmasına rağmen 1-2 yılın en düşük fiyatı.
Sizce alınır mı hocam? Bana çok cazip geldi açıkçası.Dolar 10 liraya ulaşmasına rağmen 1-2 yılın en düşük fiyatı.
Dolar 10 liraya ulaşmasına rağmen 1-2 yılın en düşük fiyatı.
240 derece dönüyor g29 900 derece o yüzden g29 kucağına alıp gezdirir.Pahalı üstelik vites yok Thrustmaster'in yanında G29 oyuncak direksiyon gibi kalıyor o fiyata bunu öneririm https://www.hepsiburada.com/thrustm...ion-yaris-di-reksiyonu-pc-ps4-p-HBV00000KLNA3 not: Attığım direksiyonda debriyaj ve vites yok.
Pahalı üstelik vites yok Thrustmaster'in yanında G29 oyuncak direksiyon gibi kalıyor o fiyata bunu öneririm https://www.hepsiburada.com/thrustm...ion-yaris-di-reksiyonu-pc-ps4-p-HBV00000KLNA3 not: Attığım direksiyonda debriyaj ve vites yok.
Ben de yaklaşık 10 aydır almayı düşünüyorum. Ama kullanmadığım için tam bir şey söyleyemem. Dediğim gibi, fiyat 1-2 yılın en dip fiyatı.Sizce alınır mı hocam? Bana çok cazip geldi açıkçası.
G29 daha içime sindi zaten. Fiyatı da bana uygun geldi yarın bakacağım.240 derece dönüyor g29 900 derece o yüzden g29 kucağına alıp gezdirir.
240 derece dönüyor G29 900 derece o yüzden G29 kucağına alıp gezdirir.
Direksiyon ve debriyaj olarak biraz daha iyi geldi bana G29. Ona doğru daha yatkınım hocam sağolun tekrardan tavsiyeniz için.900 derece bence sadece serbest dolaşmada falan iyi yarışlarda çok kol yoruyor çevir babam çevir eğer arkadaşın 900 derece şartı yoksa Thrustmaster daha iyi bir tercih olacaktır.
900 derece bence sadece serbest dolaşmada falan iyi yarışlarda çok kol yoruyor çevir babam çevir eğer arkadaşın 900 derece şartı yoksa Thrustmaster daha iyi bir tercih olacaktır.
Hangi tür oyunları oynayacaksınız?Direksiyon ve debriyaj olarak biraz daha iyi geldi bana G29. Ona doğru daha yatkınım hocam sağolun tekrardan tavsiyeniz için.
Assetto Corsa ve F1 serisi genelde.Hocam kaç derece döneceğini driverden ayarlayabilir ama Thrustmaster'i 900 derece yapamaz 240 derece çok küçük bir dönüş açısı.
Hangi tür oyunları oynayacaksınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.