Logitech G29 alınır mı?

cgkara

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda araba oyunlarına sardım ve direksiyon seti almak istiyorum. Şu ana kadar Moza R3’ü deneyimledim ve gayet iyiydi. Logitech G29’u almayı düşünüyorum fakat internette çok sesli olduğu ve kronik sorunları olduğu söyleniyor. Sizce alınır mı? Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda araba oyunlarına sardım ve direksiyon seti almak istiyorum. Şu ana kadar Moza R3’ü deneyimledim ve gayet iyiydi. Logitech G29’u almayı düşünüyorum fakat internette çok sesli olduğu ve kronik sorunları olduğu söyleniyor. Sizce alınır mı? Teşekkürler.
Bütçe yetiyorsa kesinlikle Moza R3 almalısınız. Dedikleri gibi Logitech G29'un sorunu çok.

Sesli olduğu doğrudur, dişli sistem kullandığı için yaylı direksiyonlara göre sesli. Moza 3 ile arasında kaldıysanız Moza 3 daha iyi bir tercih olabilir.

Moza R3 kesinlikle G29'dan daha iyi bir seçim olacaktır fakat şöyle bir şey var moza R3 aldığınızda debriyaj gelmiyor sadece gaz ve fren var eğer isterseniz ekstra olarak debriyajda almanız gerekiyor.

Merhaba arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için Moza R3 bütçemi birazcık aşıyor G29 alırsam hata yapmıs olur muyum?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı