Logitech G29 alınır mı?

merabaamet

Hectopat
Merhaba 2. el G29 alınır mı? 10-11k gibi bir fiyata buldum vitesiyle beraber. Kullanım seneryom büyük ihtimalle şöyle olacak, ilk 2 ay günlük aktif kullanıp diğer aylar haftada 2-3 kullanacağım sonra da satarım değer mi? Hala alınır mı?
Oynayacağım oyunlar: FH4-5, NFS serisi, belki Asetto, WRC, belki ETS 2

Merhaba 2. el G29 alınır mı? 10-11k gibi bir fiyata buldum vitesiyle beraber. Kullanım seneryom büyük ihtimalle şöyle olacak, ilk 2 ay günlük aktif kullanıp diğer aylar haftada 2-3 kullanacağım sonra da satarım değer mi? Hala alınır mı?
Oynayacağım oyunlar: FH4-5, NFS serisi, belki asetto, WRC, belki ETS 2

Değmez bence, sıfırını aldım aşırı saran bir şey değil bir süre sonra çıkarmak istiyorsun. Forza oynarsın fakat WRC olacağını sanmam. Ki sonra da aynı fiyata satman imkansız.

Oynayacağım oyunlar: FH4-5, NFS serisi, belki Asetto, WRC, belki ETS 2
Komple sağlam set ve sıfır gibiyse alınabilir. Pazarlıkta yapabilirsen daha iyi olur. Çok zevkli oluyor direksiyon setiyle oynamak, özellikle araba sevmeyi sürüyorsan.

Değmez bence, sıfırını aldım aşırı saran bir şey değil bir süre sonra çıkarmak istiyorsun. Forza oynarsın fakat WRC olacağını sanmam. Ki sonra da aynı fiyata satman imkansız.
Aldığım fiyata satmak çok umurumda değil hocam 8-9'a satabileceğimi düşünüyorum, şuan aklımda olan zevkini almak sadece.

Komple sağlam set ve sıfır gibiyse alınabilir. Pazarlıkta yapabilirsen daha iyi olur. Çok zevkli oluyor direksiyon setiyle oynamak, özellikle araba sevmeyi sürüyorsan.
Pazarlıkla bu fiyatlara inebildim, sıfıra yakın olanı 11'e kadar düşürebildim. Aktif kullanım olanı da 10'a.

Alınır. Kur-Kaldır derdi olacaksa bir süre sonra zaten oynamak istesen de kurmaya üşeneceksin. Yok sabit ikinci bir ekranda sürekli bağlı kalacak, ya da rahatsız etmeyecek şekilde gevşetip yana kaydırabileceğin geniş bir masada kullanacağım diyorsan ve sürüş simlerinden çok keyif alıyorsan uzun süre götürür.

Daha önce deneyimlemediysen saydığın oyunların da tümüne gitmeyecek bu sistem bilgin olsun. Maksimum verimi Assetto ve ETS de alırsın. Forza ve NFS daha kontrolcü odaklı kontrol hassasiyetlerine sahip. Hatta Forza neyse de 2015 sonrası NFS'lerin direksiyonla alakası yok. WRC de biraz iddialı. Sim'in ralli tarafında alışma eğrisi biraz dik gelebilir. Tutturunca da bırakamazsın orası ayrı :)

Almadan önce özellikle pedalları kontrol et. Kutusunda saklandıysa sıkıntı olmaz. Açıkta ise tozdan dolayı potansiyometreler sağlıklı çalışmayabiliyor, temizlik gerekebilir. Şimdiden hayırlı olsun.

11e yapıştır gitsin. Ben ralli oyunlarında verim alamadım bence direksiyon çok hıxlı oyunlarda yetersiz geliyor fakat genelde yavaş arabalarla manuel oynamayı tercih ediyorum. FH5 sürüşü çok sarmadı gerçekçi değil Assetto Corsa fizikleri çok iyi fakat yok o mod bu mod uğraştırıyor onlarla uğraşamadım. ETS 2 oynadım fakat o oyunda sürüş hissiyatı 0 yokuş aşağı ful yük virajda frene abanıyorum direkt duruyor tır sanki yarış arabası. BeamNG çok sarıyor en çok onu oynuyorum özellikle tır veya otobüs sürmesi zevkli o oyunda hele engebeli yollara girdiğimde direksiyon her şeyi hissettiriyor. Neyse özet olarak öneririm

Arkadaşlar 11k ya G29 alıp 1 ay sonraya satıcağınıza 16-17k ya pxn V10 Pro alın ömür boyu doya doya kullanın pxn V10 Pro gibi Direct Drive bir set kullanırsanız bunun bir heves olmadığını anlayacaksınız.

Aldığım fiyata satmak çok umurumda değil hocam 8-9'a satabileceğimi düşünüyorum, şu an aklımda olan zevkini almak sadece.

Pazarlıkla bu fiyatlara inebildim, sıfıra yakın olanı 11'e kadar düşürebildim. Aktif kullanım olanı da 10'a.

Alınır. Kur-kaldır derdi olacaksa bir süre sonra zaten oynamak istesen de kurmaya üşeneceksin. Yok sabit ikinci bir ekranda sürekli bağlı kalacak, ya da rahatsız etmeyecek şekilde gevşetip yana kaydırabileceğin geniş bir masada kullanacağım diyorsan ve sürüş simlerinden çok keyif alıyorsan uzun süre götürür.

Daha önce deneyimlemediysen saydığın oyunların da tümüne gitmeyecek bu sistem bilgin olsun. Maksimum verimi assetto ve ETS de alırsın. Forza ve NFS daha kontrolcü odaklı kontrol hassasiyetlerine sahip. Hatta Forza neyse de 2015 sonrası NFS'lerin direksiyonla alakası yok. WRC de biraz iddialı. SIM'in ralli tarafında alışma eğrisi biraz dik gelebilir. Tutturunca da bırakamazsın orası ayrı :)

Almadan önce özellikle pedalları kontrol et. Kutusunda saklandıysa sıkıntı olmaz. Açıkta ise tozdan dolayı potansiyometreler sağlıklı çalışmayabiliyor, temizlik gerekebilir. Şimdiden hayırlı olsun.

11e yapıştır gitsin. Ben ralli oyunlarında verim alamadım bence direksiyon çok hıxlı oyunlarda yetersiz geliyor fakat genelde yavaş arabalarla manuel oynamayı tercih ediyorum. FH5 sürüşü çok sarmadı gerçekçi değil Assetto Corsa fizikleri çok iyi fakat yok o mod bu mod uğraştırıyor onlarla uğraşamadım. ETS 2 oynadım fakat o oyunda sürüş hissiyatı 0 yokuş aşağı ful yük virajda frene abanıyorum direkt duruyor tır sanki yarış arabası. BeamNG çok sarıyor en çok onu oynuyorum özellikle tır veya otobüs sürmesi zevkli o oyunda hele engebeli yollara girdiğimde direksiyon her şeyi hissettiriyor. Neyse özet olarak öneririm.

Çünkü dişli sistem G29 ralli tarzı hissiyat oyunlarında Direct Drive almazsanız hissiyat alamazsınız.

11e yapıştır gitsin. Ben ralli oyunlarında verim alamadım bence direksiyon çok hıxlı oyunlarda yetersiz geliyor fakat genelde yavaş arabalarla manuel oynamayı tercih ediyorum. FH5 sürüşü çok sarmadı gerçekçi değil Assetto Corsa fizikleri çok iyi fakat yok o mod bu mod uğraştırıyor onlarla uğraşamadım. ETS 2 oynadım fakat o oyunda sürüş hissiyatı 0 yokuş aşağı ful yük virajda frene abanıyorum direkt duruyor tır sanki yarış arabası. BeamNG çok sarıyor en çok onu oynuyorum özellikle tır veya otobüs sürmesi zevkli o oyunda hele engebeli yollara girdiğimde direksiyon her şeyi hissettiriyor. Neyse özet olarak öneririm
ATS'de dediğiniz yokuş aşağı inerkenki sorun için mod var. ETS de bulamadım ama.
Bunun dışında Direct Drive bir set ile en kötü oyundan dahi zevk alırsınız. G29 türevi dişli setler ile bir müddet sonra sıkılırsınız çünkü hissiyatı zayıf ve sesli.

Burayı takip edin arkadaşlar. G29 alıp paranızı çöpe atmayın.

Son düzenleme:
ATS'de dediğiniz yokuş aşağı inerkenki sorun için mod var. ETS de bulamadım ama.
Bunun dışında Direct Drive bir set ile en kötü oyundan dahi zevk alırsınız. G29 türevi dişli setler ile bir müddet sonra sıkılırsınız çünkü hissiyatı zayıf ve sesli.

Konunuzu okudum hocam ocağın 3. haftasına kadar bekleyebilirim. Ama size şunu sormak isterim hissiyatı nasıl ve fiyatı sizce ne olur? Sağlamsa zaten ömürlük elimde tutarım. (V10 Pro modeli için.)

Konunuzu okudum hocam ocağın 3. haftasına kadar bekleyebilirim. Ama size şunu sormak isterim hissiyatı nasıl ve fiyatı sizce ne olur? Sağlamsa zaten ömürlük elimde tutarım. (V10 Pro modeli için.)

Hocam anlatılmaz yaşanır hissiyatı fiyatı da 16-17k civarında olacak sanırım.

Hocam sizi her konuya etiketliyoruz ama rahatsız olmuyorsunuz değil mi :D

İstanbuldaysanız gelbura mağazasına giderek deneyebilirsiniz hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı