Logitech G29 alınır mı?

İkinci el almayacaksanız G29 ile PXN V10 Ultra arasında 800TL fark var. Forumda tonlarca konu açıldı DD sistemler üzerine. G29 ve türevi dişli direksiyonların oyuncaktan farkı yok. 800TL verince dünyanız değişiyor. Oyuncak değil ekipman alıyorsunuz.

@UmutMelihAkyol hocamın yazdığı detaylı konuyu baştan sona okuyun: Rehber: Neden Direct Drive direksiyon alınmalı? Dişli, Kayışlı ve Direct Drive direksiyonlar

Ultra modelinin daha ucuz olduğunu fark etmemiştim hocam dediğiniz iyi oldu.

Maalesef çok param yok.

2. el alınmaz asıl bence

Simtur biraz pahalı değilmi alternatif yokmu

Ya ilk defa gördümde shifteri yok sıkıntı değilmi ya gamingenin bayiisine gider alırım almasına yarında shifteri yok videosunu izledim g29 daha iyi diyenler olmuş yorumlarda çok kararsız kaldım

Simtur'un vitesi 3000 TL falandı en son. G29'un vitesi daha pahalı.

G29 kesinlikle daha iyi değil kullanıcısı olarak söylüyorum 1 ayda pedallar bozuldu şuan gaz pedalı bas çek yapıyor kendi kendine frende ölü bölge var ve debriyajda yay sesi ve çok garip bir his var garantiye yolladım aynı şekilde geri yolladılar tekrar yollayacağım uğraş dur.
Ayrıca direksiyonun merkezinde ve son noktasında çok belli olacak şekilde ölü bölge var. Merkezdeki ölü bölge ffb ölü bölgesi yani direksiyon kendini tam toplamıyor bi tık eğimli kalıyor. Sondaki ölü bölge ise direksiyonun algılamadığı bölge yani mesela 430 derece çeviriyorsun 450 algılıyor bunun sonucunda da oyundaki direksiyon ile kullandığın direksiyon arasında ufak da olsa farklılık oluyor senkron bozuluyor.
PXN V10 Pro kullanmadım açıkçası fakat Direct Drive olması ve forumdaki yorumlara göre kesinlikle G29'dan daha iyi bir tercih olacaktır. Benim aldığım vakitte daha Türkiye'de satışta yoktu fakat şuan alsam G29'un yüzüne bile bakmam.

Hocaam yarın gidip bayiisine bir sorgulatayım en iyisi yeni sanırım V10 Pro'nun hiç videosu yok YT de

2. El alınmaz bence ben 2. el destekçisiyim çoğu şeyde ama direksiyon seti güven vermiyor

Ultra modeli daha ucuz garip bir şekilde ona bakın. Bütçe çıkarsa da VD4 bakabilirsiniz.

Hocaam yarın gidip bayiisine bi sorgulatıyım en iyisi yeni sanırım v10 pronun hiç videosu yok yt de

2. El alınmaz bence ben 2. el destekçisiyim çoğu şeyde ama direksiyon seti güven vermiyor
Bu cümleleri bir heyecanla G29 alıp zararına satan birisi yazıyor. ETS2 haricinde oyun oynayamadım. Hantal yarış oyunlarında performansı 0. FFB özelliğini %30 civarında kullandım. Geceleri tamamen kapattım. Traktör motoru gibi ses yapıyordu çünkü. Forumda PXN V10 Pro/Ultra kullanan bir sürü arkadaşımız var. Hepsi fazlasıyla memnun.

Ultra modelinde debriyaj yok. İç yapısı daha iyi fakat ETS - Assetto tarzı oyunlar için bence Pro alıp debriyaj içermesi sonradan vites aldığında daha iyi olacaktır.

Debriyaj olmaması eksi tabii ki ama Ultra modelinin pedalları çok daha iyi. Vites isteniyorsa yapacak bir şey yok.

O zaman para biriktirip V10 Pro alın. Bende debriyaj ve manuel için G29 almıştım zamanında.
18 Bine kadar bütçem var yarın gidip bakacağımda shifter önermiş bir arkadaş ama 4k felan çok para değilmi ya shiftere

Hocam yapabileceğiniz en iyi şey şuan PXN V10 Pro alıp sonrasında ayrı bir vites almak olur. G29 almak gibi bir hata yapmayın. G29 10-11 senelik direksiyon çıktığı zaman çok güzeldi evet fakat artık eskide kaldı teknoloji çok gelişti.
Peki teşekkürler yarın değerlendiricem

Peki şöyle uyguna vites önerir misiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı