Logitech G29 arızalı anakart tamir edilir mi?

980Pro

Hectopat
Daha fazla  
Direksiyon setimin anakartının üzerindeki 1 adet entegre devresi yanmış ve bu nedenle çalışmıyor. Bu tamir edilebilir mi? Olursa nerede yaptırabilirim?
1111.jpeg g29-unresponsive-motor-could-it-be-due-to-the-9977gm-mosfet-v0-hst25y5hv9vc1.jpg

Hocam bunlar çok hassas şeyler. Daha önceden bilginiz veya tecrübeniz yoksa daha çok bozabilirsiniz.

Garanti varsa garantiye gönderin yoksa da önce elektronikçilere sorun.
Garantiye gönderdim sorun sadece bunda olmasına rağmen 2 anakart değişecek dendi ve 9010TL ücret çıkardılar haliyle yaptırmadım. Ama dediğiniz gibi bir elektronikçiye soracağım.

Yapılır kart tamiri yapan yerler var oralarda yaptırabilirsin garantisi bittiyse
Evet garanti sona erdi ama dediğiniz gibi şansımı deneyeceğim bakalım.

Garantiye gönderdim sorun sadece bunda olmasına rağmen 2 anakart değişecek dendi ve 9010TL ücret çıkardılar haliyle yaptırmadım. Ama dediğiniz gibi bir elektronikçiye soracağım.

Sakın 9.000 gibi rakamları tamir için vermeyin. Yaptıracağınız elektronikçiyide araştırın bilgisiz birine denk gelebilirsiniz günümüzde ustaların çoğu işini düzgün yapmıyor.

Evet garanti sona erdi ama dediğiniz gibi şansımı deneyeceğim bakalım.
Aynen hocam o ana kartın tamir olma ihtimali var iyi bir usta halleder

Direksiyon setimin anakartının üzerindeki 1 adet entegre devresi yanmış ve bu nedenle çalışmıyor. Bu tamir edilebilir mi? Olursa nerede yaptırabilirim?
Eki Görüntüle 2608416Eki Görüntüle 2608417

300-400 TL'ye hallederler ufak bir lehim işi var elinde sıcak hava tabancası ve havya varsa sende yapabilirsin.

Aynen hocam o anakartın tamir olma ihtimali var iyi bir usta halleder.

İyi olmasına gerek yok herhangi bir elektrikçi halleder dürüst esnaf olsun yeter.

300-400 TL'ye hallederler ufak bir lehim işi var elinde sıcak hava tabancası ve havya varsa sende yapabilirsin.

İyi olmasına gerek yok herhangi bir elektrikçi halleder dürüst esnaf olsun yeter.
Maalesef lehim için o kadar bilgim ve tecrübem bulunmuyor. İşi bilen bir elektronikçiye emanet etmek daha iyi olur.

Değişim veya tamir fark etmez dostum 16K'lık ürüne 9K masraf ödeyeceğime gider yenisini alırım 😃
Eğer bu tamir olmazsa T128 alacağım bu Logitech b€lasına bir daha asla bulaşmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı