Logitech G29 Ayarları

Realenemy

Hectopat
Katılım
5 Aralık 2018
Mesajlar
19
Merhabalar, 1 gün önce Logitech G29 aldım. Forza harizon 4 veya ETS 2 oynarken mesala Alt+Tab yapıyorum direksyon birden sertleşiyor. Titreşimi aç kapat yapıyorum düzeliyor acaba dreksyonda mı sorun var yoksa ayarlanabilir bir şey mi ona göre ürünü iade edeceğim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünü iade etmene gerek yok. Sorunu bende yaşıyordum. Oyunu maalesef kapatmaktan başka çaren yok. Fakat olay Alt+Tab'da değil GHUB ayarlamalarında oyunda iken değiştirirsen G29 otomatik olarak düz ayarlara geri dönüyor. Onun dışında Alt+Tab sorununu bir kaç kez yaşadım oyunu başlattıktan sonra arka plana aldığım zaman kaç defa Alt+Tab çeksem de direksiyonum sertleşmedi.
 
Bende şöyle bir sorun var direksiyonum 900 dereceye ayarlı mesela kontrol shirbazından ölü bölgeyi kontrol ediyorum sağ tarafa soğru direksiyonu çeviriyorum bilgisayar ekranında oyunda sarı çizgi belli bir yere kadar direksiyon yönünde geliyor bir anda sarı çizgi en sona atıyor ama direksiyonda hala sağ tarafa döndürme boşluğu oluyor oyundada tekerlekler bir anda dönüyor
 
şöyle bi yöntem buldum bende işe yaradı. Umarım sende de yarar

Görev çubuğunuzdaki arama çubuğuna Hizmetler yazın ve çıkan Uygulamayı çalıştırın. ⁠Listede Gameinput'u bulun ve hizmeti durdurun

Sorun çözülmediyse; Hizmeti tamamen devre dışı bırakmayı denemelisiniz, hizmete sol tıklayın, özellikler'e tıklayın, ardından açılan sekmede "Başlangıç türü:" öğesini "Devre Dışı" olarak değiştirin. Ardından pencereler, durdurulduğunu her fark ettiğinde yeniden başlatmayı denemeyecektir.
 

Geri
Yukarı