Logitech G29 direksiyon ortalama problemi

lyldz

Hectopat
28.09.2018 tarihinde MediaMarkt'an aldığım Logitech G29 direksiyonumda ne yazık ki kalibrasyon problemi sayılabilecek bir problem ile karşı karşıyayım. Cihazla ilgili sıkıntılarımı ve fatura fotokopilerini 19.04.2019 tarihinde Logitech Türkiye servisi Penta Bilişim'e gönderdim. 15 gün sonra cihazda hiçbir sorun yoktur, sorun görülemedi şeklinde bir cevapla ürünümü yeninden bana gönderdiler.

Tam olarak sorunum şu şekilde. Örneğin ETS 2 oyunu açıyorum. Bilgisayar başlangıcında cihaz sağa ve sola dönerek kendini ayarlıyor. Oyun içine girdiğimde ise direksiyon ayarlı olmasına rağmen sağa ya da sola merkezden kaydığını gözlemliyorum. Yanı gaza bastığımda cihaz direksiyonu dümdüz değil sağa ya da sola merkezden az da olsa sapmış durumda.

Bilgisayar üzerinde en güncel Logitech yazılımı mevcut. Şimdi ben ne yapabilirim? Ürün garantisi, faturası her şeyi mevcut ama bir çözüm bulamadım. Logitech sitesi üzerinden direkt ulaşsam bir sonuç alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı bir oyunda denediniz mi? Aynı sorun var mı?
Ayrıca oyundayken direksiyonu kendiniz en sol ve en sağa çevirin bir kere. Daha sonra yeniden deneyin. Sol ve sağa çevirirken iyice çevirdiğinize emin olun.

ETS2'de Joystikleri ayarladığın noktada, kalibrasyon ayarlama var. Oradan ayarlamayı denediniz mi?

Farklı bir oyunda denediniz mi? Aynı sorun var mı?
Ayrıca oyundayken direksiyonu kendiniz en sol ve en sağa çevirin bir kere. Daha sonra yeniden deneyin. Sol ve sağa çevirirken iyice çevirdiğinize emin olun.

hocam farklı bir oyunda da durum aynı.oyun içerisinde sağa ve sola çevirip bıraktığımda bile tam merkezleme de durmuyor.sağa ve sola birazcık kayıyor.örneğin ets 2 için her oyuna girişimde direksiyonu merkezlemem gerekiyor.
ETS2'de Joystikleri ayarladığın noktada, kalibrasyon ayarlama var. Oradan ayarlamayı denediniz mi?
hocam işte o ayarlamayı oyuna her girişimde yapmam gerekiyor.yapmadığımda oyunu resmen oynayamıyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı