valla kralsın en kısa sürede eklicem seni ismim bnmde aynı .dDonanımsal bir sıkıntı olmadığı çok belliydi zaten. Ayarlamalar üzerinde bolca deneme yapmanı ve beğendiğin aşamada ekran görüntüsü alıp saklamanı tavsiye ederim.
Bazı ayarlamalar öyle güzel oturuyor ki oyundan aldığın zevki 5'e katlayabiliyor. Steam'de yine aynı isim ile kayıtlıyım her ne kadar oyun oynayacak zaman bulamasam da, sohbet etmek istersen elbette geri çevirmem.
Donanımsal bir sıkıntı olmadığı çok belliydi zaten. Ayarlamalar üzerinde bolca deneme yapmanı ve beğendiğin aşamada ekran görüntüsü alıp saklamanı tavsiye ederim.
Bazı ayarlamalar öyle güzel oturuyor ki oyundan aldığın zevki 5'e katlayabiliyor. Steam'de yine aynı isim ile kayıtlıyım her ne kadar oyun oynayacak zaman bulamasam da, sohbet etmek istersen elbette geri çevirmem.
Dostum sende ne sıkıntılıymışsın diceksin ama haklısın valla dün oynadım baya hiç bi sorun yoktu bu sabah takıyorum bu seferde oyun içinde görmüyor aygıtınızın bağlı olduğundan emin olun felan diyor oyun içi kontrollerde hiçbiri çalışmıyor deniyorum gaz fren fln logitech g hubu silip denedim olmadı aygıt yöneticisini kaldırıp denedim olmadı usb portlarını başka yere taktım olmadı sinir oldum logitech g hub biraz farklı benmi yapamıyorum napıyorum valla cevaplarsan sevinirim saolasın şimdidenDonanımsal bir sıkıntı olmadığı çok belliydi zaten. Ayarlamalar üzerinde bolca deneme yapmanı ve beğendiğin aşamada ekran görüntüsü alıp saklamanı tavsiye ederim.
Dostum sana mesaj attım ama gidiyor mu göremiyorum bu yine aynı hatayı verdi sabah usb görmedi hiç bşy çalışmadı silip tekrar yükledim işe yaramadı yine kitlendi direksiyon napıcam ben pc den kaynaklı birşeymu bu çözemedim sinir oldum senide sürekli meşgul ediyorz kbDonanımsal bir sıkıntı olmadığı çok belliydi zaten. Ayarlamalar üzerinde bolca deneme yapmanı ve beğendiğin aşamada ekran görüntüsü alıp saklamanı tavsiye ederim.
valla kralsın en kısa sürede eklicem seni ismim bnmde aynı .d
Dostum sende ne sıkıntılıymışsın diceksin ama haklısın valla dün oynadım baya hiç bi sorun yoktu bu sabah takıyorum bu seferde oyun içinde görmüyor aygıtınızın bağlı olduğundan emin olun felan diyor oyun içi kontrollerde hiçbiri çalışmıyor deniyorum gaz fren fln logitech g hubu silip denedim olmadı aygıt yöneticisini kaldırıp denedim olmadı usb portlarını başka yere taktım olmadı sinir oldum logitech g hub biraz farklı benmi yapamıyorum napıyorum valla cevaplarsan sevinirim saolasın şimdiden
Dostum sana mesaj attım ama gidiyor mu göremiyorum bu yine aynı hatayı verdi sabah usb görmedi hiç bşy çalışmadı silip tekrar yükledim işe yaramadı yine kitlendi direksiyon napıcam ben pc den kaynaklı birşeymu bu çözemedim sinir oldum senide sürekli meşgul ediyorz kb
bu hatayı alıyorum şimdide pcde mi sorun var anlamadım milyonda bir görülen bizemi denk gelir anlamıyorumki şans yok bnde şans birşeyi çok istiyorum ya olmaması için herşey oluyorDonanımsal bir sıkıntı olmadığı çok belliydi zaten. Ayarlamalar üzerinde bolca deneme yapmanı ve beğendiğin aşamada ekran görüntüsü alıp saklamanı tavsiye ederim.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: