Logitech G29 Direksiyon Takılı Kalıyor

Donanımsal bir sıkıntı olmadığı çok belliydi zaten. Ayarlamalar üzerinde bolca deneme yapmanı ve beğendiğin aşamada ekran görüntüsü alıp saklamanı tavsiye ederim.

Bazı ayarlamalar öyle güzel oturuyor ki oyundan aldığın zevki 5'e katlayabiliyor. Steam'de yine aynı isim ile kayıtlıyım her ne kadar oyun oynayacak zaman bulamasam da, sohbet etmek istersen elbette geri çevirmem.
valla kralsın en kısa sürede eklicem seni ismim bnmde aynı .d
Donanımsal bir sıkıntı olmadığı çok belliydi zaten. Ayarlamalar üzerinde bolca deneme yapmanı ve beğendiğin aşamada ekran görüntüsü alıp saklamanı tavsiye ederim.

Bazı ayarlamalar öyle güzel oturuyor ki oyundan aldığın zevki 5'e katlayabiliyor. Steam'de yine aynı isim ile kayıtlıyım her ne kadar oyun oynayacak zaman bulamasam da, sohbet etmek istersen elbette geri çevirmem.

Dostum sende ne sıkıntılıymışsın diceksin ama haklısın valla dün oynadım baya hiç bi sorun yoktu bu sabah takıyorum bu seferde oyun içinde görmüyor aygıtınızın bağlı olduğundan emin olun felan diyor oyun içi kontrollerde hiçbiri çalışmıyor deniyorum gaz fren fln logitech g hubu silip denedim olmadı aygıt yöneticisini kaldırıp denedim olmadı usb portlarını başka yere taktım olmadı sinir oldum logitech g hub biraz farklı benmi yapamıyorum napıyorum valla cevaplarsan sevinirim saolasın şimdiden :D

Dostum sana mesaj attım ama gidiyor mu göremiyorum bu yine aynı hatayı verdi sabah usb görmedi hiç bşy çalışmadı silip tekrar yükledim işe yaramadı yine kitlendi direksiyon napıcam ben pc den kaynaklı birşeymu bu çözemedim sinir oldum senide sürekli meşgul ediyorz kb
valla kralsın en kısa sürede eklicem seni ismim bnmde aynı .d

Dostum sende ne sıkıntılıymışsın diceksin ama haklısın valla dün oynadım baya hiç bi sorun yoktu bu sabah takıyorum bu seferde oyun içinde görmüyor aygıtınızın bağlı olduğundan emin olun felan diyor oyun içi kontrollerde hiçbiri çalışmıyor deniyorum gaz fren fln logitech g hubu silip denedim olmadı aygıt yöneticisini kaldırıp denedim olmadı usb portlarını başka yere taktım olmadı sinir oldum logitech g hub biraz farklı benmi yapamıyorum napıyorum valla cevaplarsan sevinirim saolasın şimdiden :D

Dostum sana mesaj attım ama gidiyor mu göremiyorum bu yine aynı hatayı verdi sabah usb görmedi hiç bşy çalışmadı silip tekrar yükledim işe yaramadı yine kitlendi direksiyon napıcam ben pc den kaynaklı birşeymu bu çözemedim sinir oldum senide sürekli meşgul ediyorz kb

bu hatayı alıyorum şimdide pcde mi sorun var anlamadım milyonda bir görülen bizemi denk gelir anlamıyorumki şans yok bnde şans birşeyi çok istiyorum ya olmaması için herşey oluyor

Dosya Ekleri

• Logi.png
    Logi.png
    651,1 KB · Görüntüleme: 194
Son düzenleme:
@BilgisayarKurdu iyi forumlar. Bende G29 var. Sorunum şu direksiyon tamamen düz durmuyor yani hani arabalarda rot ayarı bozuk olur ya dümdüz yaptığınızda ya sağa yada sola gider araç buda tam öyle dümdüz yaptıgımda hangi oyunda denediysem araç sola gidiyor ürünüm sıfır kapalı kutu aldım fakat garantisi yok yardımcı olursanız çok sevinirim

@BilgisayarKurdu
Merhabalar,

Bu sabah bilgisayarı açtığımda her zaman ki gibi G29 direksiyonum sağa ve sola dönüşünü yaptı ama oyuna girdiğimde tüm tuşlar basılı kalmış gözüküyordu. Hiçbir şekilde onu düzeltemedim. Ps3 - Ps4 yazan kısımda sürekli yanan sarı ışık şu an biraz soluk ve yanıp sönüyor. Ps4 'e takıp denediğimde de aynı sıkıntı vardı. Bir fikriniz var mıdır acaba. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, ben de benzer bir sorun yaşıyorum. Eskiden ETS2'de 900 derece oynadığım direksiyon şuan 886 derecede takıldı. Şöyle oldu: Assetto Corsa oyununu denemek için direksyonumu bağlamaya çalıştım. Kontrol sihirbazını tamamlarken oyun ekranında direksyonunuz 886 dereceye kilitlenmiştir dedi. O yazıyı gördüğümden beri direksyon bilgisayara takılı olduğu sürece 886 derece dönüyor. 900 dereceye zorlayıp döndürebiliyorum ama oyuna etku etmiyor. Bir oyun benim direksyonumu 886 dereceye kilitleyebilir mi? Kilitlediyse nasıl düzelteceğim? Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

Merhaba, ben de benzer bir sorun yaşıyorum. Eskiden ETS 2'de 900 derece oynadığım direksiyon şu an 886 derecede takıldı. Şöyle oldu: Assetto Corsa oyununu denemek için direksyonumu bağlamaya çalıştım. Kontrol sihirbazını tamamlarken oyun ekranında direksyonunuz 886 dereceye kilitlenmiştir dedi. O yazıyı gördüğümden beri direksyon bilgisayara takılı olduğu sürece 886 derece dönüyor. 900 dereceye zorlayıp döndürebiliyorum ama oyuna etku etmiyor. Bir oyun benim direksyonumu 886 dereceye kilitleyebilir mi? Kilitlediyse nasıl düzelteceğim? Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

Driver'dan düzeltmeyi denedin mi direksiyon derecesini?

Driver'dan düzeltmeyi denedin mi direksiyon derecesini?

Logitech Gaming Software'de 900 dereceye ayarlı. Fakat bana Assetto Corsa direksyonu 886 dereceye kilitledi gibi geliyor. Böyle bir şey yapabilir mi?
Ayrıca kusura bakmayın lütfen ben bu konularda biraz cahilim, Driver dediğiniz usb ile taktığımda cihazlar kısmında görünen simge mi? Eğer oysa driver ayarlarına nasıl giriş yapacağım?
Servise götüreceğim. Halledilir değil mi?

Son düzenleme:
Merhaba @BilgisayarKurdu hocam. Konuyu hortlatmis oluyorum kusura bakmayin. Ancak yazinizda bircok G29 kullandiginizi okudum ve fikir almak istedim. Bende nisan 2020'de G29 seti aldim. Son 15 gundur bir sorunum var. Tabii ki sorun mu bilmiyorum. Cihazla ister oyun oyna ister oynama yani bosta dursun durduk yere cihazin elektrigi kesiliyor. Bilgisayari kapatip aciyorsun kendine geliyor. Ayrica G29'un elektrigi kesildigi zaman bilgisayarda donuyor reset atmak zorunda kalıyorum. Bu olay bazen 2 gunde bazen 3 gunde bir oluyor. Hiç boyle bir şey duydunuz mu? Cok servise gitmeyi tercih eden biri degilim. Once cozumu var mi diye arastiriyorum. Tesekkurler.

Müsait olduğunda dönüş yaparsın, bağlanırım. Zaten hayatım şubelere bağlanıp problem çözmekle geçiyor :)
Aga bendede bi sorun var. Mesela sağ sol dönüşlerde F1 oynarken direksiyonu tam çevirince boşluğa düşüyor gibi tak tak ses çıkarıyor. Bi de körblere temas edince direksiyon boşa çıkıyor. Yardımcı olursan sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı