Logitech G29 kiralamak mantıklı mı?

Daha fazla  
Meslek
Motorcu
Direksiyon seti almayı çok uzun zamandır istiyorum ama ailem sağ olsun 2 gün sonra hevesiniz kaçacak deyip almıyor. Ben de 1 ay kiralayıp hevesim kaçmazsa ve ailem de buna inanırsa almayı düşünüyorum. Sizce kiralamak mantıklı mı? G29 + shifter 1300 TL gibi fiyatlara kiralıyolar 1 aylığını ama güvenilir mi bilemedim. Önerebileceğiniz bir site var mı? Bu siteden kiralamayı düşünüyorum: Kiralabunu

Olabilir aslında, ama heves de bir zaman sonra gerçekten kaçıyor. Ben öle bite almıştım, 1-1.5 sene sonra sattım. Ben de yıllarca peşinde koşmuştum. Beklediğim hissiyatı tam alamadım. Zaten G29 bizim ülkede abartılıyor, giriş seviyesi sayılıyor aslında. Thrustmaster gibi gerçekten hakkını veren markalardan almak lazım para yeterse.

TMX Pro var elimde, sizin gibi büyük hevesle aldım ancak alışma durumunda hevesinizin kursağınızda kaldığı doğru. Önceden şoförlük yaptıysanız bile alışma süreci var. Bu yüzden setler genelde 2 hafta felan kullanılıyor sonra kaldırılıyor. Kiralamaya o kadar para vermek yerine direksiyonlu sistemleri bulunan internet kafelere gitmenizi öneririm. Orada bir hissini görün, ona göre ilerde para biriktirip alın.

Vallahi bana kalırsa bende T300 RS GT çekerimde malum Türkiye ekonomisi ve aileler pek öyle düşünmüyor maalesef :)
Alırsanız bilginizde olsun, ikinci elde G29 ve G920 fiyatı ve TMX Pro/T150 Pro fiyatı çok benzer, ve TMX/T150 çok daha sessiz çalışıyor. G29'larda, dişlilerin aşınma durumlarına göre, akşamları ev milletini ayağa kaldırabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı