Satılık Logitech G29 + Shifter

A517

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selamlar,

19 Ekim 2015 tarihinde aldığım Logitech G29 direksiyon setimi satıyorum. Birkaç kez oynandı ve gayet temiz şekilde kullanıldı. Ürünün faturası mevcut. Shifter, yani vitesi ile birlikte satacağım.

Alıcının komisyonu karşılaması şartıyla satış sitelerinde Güvenli E-Ticaret ilanı açabilirim. Güven sorunu yaşayanlara ürünün ve faturasının resmini gönderebilirim.

Takas düşünmüyorum. Yalnızca nakit satış yapacağım, teşekkürler.

Fiyat: 1250 TL

Not: Bu fiyat vites dahil fiyatıdır. Normalde G29 vites hariç bir şekilde satılır. Lütfen araştırmadan mesaj atmayınız.

Selamlar,

19 Ekim 2015 tarihinde aldığım Logitech G29 direksiyon setimi satıyorum. Birkaç kez oynandı ve gayet temiz şekilde kullanıldı. Ürünün faturası mevcut. Shifter, yani vitesi ile birlikte satacağım.

Alıcının komisyonu karşılaması şartıyla satış sitelerinde Güvenli E-Ticaret ilanı açabilirim. Güven sorunu yaşayanlara ürünün ve faturasının resmini gönderebilirim.

Takas düşünmüyorum. Yalnızca nakit satış yapacağım, teşekkürler.

Fiyat: 1250 TL

Not: Bu fiyat vites dahil fiyatıdır. Normalde G29 vites hariç bir şekilde satılır. Lütfen araştırmadan mesaj atmayınız.

Neredesiniz?

Hang

Durum Nedir? Ilan hala aktıf gozukuyor. Urun satıldı mı?

Hayir, henüz satılmadı. Alacak kişi birkaç gün müddet istedi beklemedeyim şu an için.

Almadığı takdirde iletişime geçeceğim sizinle.

P.S: İlan içeriğini düzenleyemiyorum nedense. Ürün fiyatı 1250 değil, 1150 TL.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı