Logitech G300 Mouse İncelemesi

Bende bugün hızlıal'dan 70 TL ye sipariş ettim umarım pazartesi elimde olur. Fareyi şık tasarımı ve makro tuşları olduğundan dolayı aldım. Aynı zamanda şuanda ki faremin Casper olmasından dolayı sipariş ettim. Umarım anlattığın gibidir dostum.

Ben de kullandım zamanında, incelemesi var elimde. Ancak herkesin bildiği bir fara, fiyat/performans ürünü, defalarca inceleme konusu açıldı
Hak ediyor fiyatını.

Bugün oyun oynayarak test ettim. Oldukça şahane bir ürün. Ürünün 2500 dpi olması diğer 8 bin küsür dpi lı modellere göre eksi puan olarak düşünülmemeli. Zaten 2500 dpi da mouse sensivity i en düşük hale getirerek 24 inç ekranda çok iyi bir performans alarak kullanıyorum. Zaten 2500 üstü dpi eğer 2 veye 3 monitörü birleştirip oyun oynayacaksanız gerekebilir. Tek monitörde g300 alayına tek gider.

Artıları;
2500 dpi
Oldukça rahat tutuşu
Oldukça çevik hareket edebilmesi
Solaklarında kullanabilmesi
Çok rahat kayması
Makrolarının bolca olması ve rahat basılacak şekilde konumlandırılması

Eksileri ;
2500 dpi ile sınırlı kalması
Not: Tek ekran kullanıyorsan eksi sayılmaz gayet yeterli.

Bende bugün aynı model fareyi aldım. Fakat içinden saat pili büyüklüğünde mıknatıs yapılı bir şey çıktı. Bunun işlevi hakkında bilgin var mı ?

G400 S mi G 300 mü ? 400 S ' in fiyatı daha az ve daha iyi özellikleri var fakat yorumlarda kronik problemleri olduğu söylenmiş sizce hangisi ?

Uzun süredir kullanıyorum çok memnunum, hayırlı olsun. Yanına kardeş olarak Logitech'in klavyesi G105'i de düşünebilirsiniz

Hayırlı olsun elinize sağlık.

Bu ürünü şuan ben de kullanıyorum,herhangi bir sıkıntı yaşamadım sadece kendi hatamdan dolayı üst kapağı değişti ve birebir teknik servisle iletişime geçerek garantisi bitmesine rağmen ücretsiz bir şekilde değişim oldu kapağı sadece.

Onun dışında ürün oyunlarda oldukça rahat . Kesinlikle tavsiye ederim.

eli büyük olanların almaması gereken bi mouse bence g400 alırlarsa daha iyi olur hem mouse kenar tusları daha ıyı bı yerde konumlandırılmıs.

bu mouse un üzerinde renk değiştiren tuş var ya dpi değişiyor mu aynı zmanda renk değişince ben mi yoksa tribe giriyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…