Logitech G300S bağlantısı kesiliyor

tinumm

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, eskiden Logitech G300S mousem vardı sürekli olarak bir sistem sesi geliyor ve Mouse'nin bilgisayar ile bağlantısı kesiliyordu. USB'sini çıkartıp takmam gerekiyordu geri gelmesi için. Ben de gittim SteelSeries aldım. Ve bu mousede de aynı sorunu yaşıyorum. Ben CS:GO oynuyorum ve rekabetçi'deyken benim arkamdan adam geliyorsa arkama hızlıca çevirip o adamı öldürmem lazım ama bir anda arkama çevirince mouse gidiyor ve ölüyorum normal olarak. Bu sorun yüzünden doğru düzgün oyun oynayamıyorum çözümü var mı acaba?

G300S kullanıyorum ve dediğiniz problemi yaşıyordum. Mouseyi oyunlarda ani çevirdiğim zaman usb sistem sesi geliyordu ve bu sırada mouse çalışmıyordu. Ben çözümü logitech programını silerek buldum. Ancak yeni mouseda da bu sorunu yaşıyormuşsunuz. Farklı usb portları denediniz mi ?

Mouse'u takmış olduğun USB portunda sıkıntı olabilir dostum, başka bir USB portu var ise bilgisayarında oraya takıp deneyimler misin ?
Evet denedim ve gene aynı sorunu yaşıyorum iki taraftada

Sanırım bu arkadaşta aynı sorunu yaşıyormuşta cevap veren kişinin söylediği şeyi pek anlamadım.
Bu sorunu ilk kez duydum, garip, ben hiç yaşamamıştım. Sorun bence de port kaynaklı.
birazcık geç olduda genede söyliyim portlarla alakası olsaydı klavyeninde bağlantısı kesilirdi veya kulaklığında ama bu benim 2. mousem yani bunun mouseyle alakası olduğunu düşünmekte zorluk çekiyom aldığım 2. mousedede bu sorunun çıkması garip biraz G300S'i vatanbilgisayara gidip değiştirdik o yeni gelen G300S bi kaç ay sonra aynı sorunu vermeye başladı ve şimdi steel series mousemde veriyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı