Logitech G300S mouse alınır mı ?

Ben ürünü 4 yılı aşkın süredir aktif biçimde kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Gayet kullanışlı. 6 Tane programlanabilir tuş ve 3 farklı modunun olması çok işime yarıyor. Zamanında 99 TL'ye almıştım. Biraz küçük bir mouse ama alıştım elin küçükse alabilirsin.

Ben ürünü 4 yılı aşkın süredir aktif biçimde kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Gayet kullanışlı. 6 Tane programlanabilir tuş ve 3 farklı modunun olması çok işime yarıyor. Zamanında 99 TL'ye almıştım. Biraz küçük bir mouse ama alıştım elin küçükse alabilirsin.
Hocam benim elim ne büyük ne küçük sorun çıkarır mı?

Elim aşırı olmasada biraz büyük rahat edemiyorum ve tuşları 2 yıldan sonra çift basmaya ardından çalışmamaya başladı onun dışında programı makro ayarları çok iyi.

Elim aşırı olmasada biraz büyük rahat edemiyorum ve tuşları 2 yıldan sonra çift basmaya ardından çalışmamaya başladı onun dışında programı makro ayarları çok iyi.
Ben 5 yıla yakındır bunu kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım sadece tekerlek bazen takılıyordu o da geçti kendi kendine.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı