Logitech G300S sağ tuş problemi var mı?

Logitech'in sağ tuş problemi kullanıma göre değişebilir ama 5-6 ay kullanımdan oluşuyor genellikle.
Bu problemi düzeltmenin basit bir yolu da var; farenin üst kapağını dikkatli bir şekilde bıçak ile açıp sağ ve sol switch'e makine yağı (3-4 damla) damlattıktan sonra, bu problem 5-6 aylığına düzelmiş oluyor.

Peki her bozulduğunda bunu mu yapmak gerekiyor ?
Ben yapmanızı öneririm çok basit bir şey zaten. Fakat yapmak şart değil, temassızlık olduğundan ötürü sağ ve sol tarafa aradan sert bir şekilde üfleyip de kullanabilirsiniz. Fakat bu sadece 4-5 dakikalık bir çözüm.
Ayrıca garantisi devam ediyorsa bunlarla uğraşmanıza gerek yok, değişim isteyebilirsiniz.

Ben g300 ü 5 sene civarı kullanmıştım.4 üncü senenin sonunda sol click bozuldu bende sol clicki makro tuşlarından birine adadım bir süre öyle kullandım ve yeni bir mouse aldım.Sonuç olarak çok uzun süre götürdü beni.Logitech gibi bir markanın ürününde kronik bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Bazen sorunlu ürünler denk gelmis olabilir ama ürünün bozulup bozulmaması kişinin kullanimina gore değişir.
Bende g300s kullanıyorum. Şu zamana kadar hic şikayetim olmadı umarim ilerleyen zamanlarda da olmaz. Ben sinirlenip tuşlara sert basan ya da fareyi alip masaya calan birisi de değilim.
Ayrıca PUBG,LOL gibi oyunlarida oynuyorum tüm makro tuşlarını da kullanıyorum ve benim icin makro tuşları gayet olması gereken yerdeler.

1 yılı aşkın süredir G300S kullanıyorum arada sinirlenip mouse'a eziyet çektirdiğim çok oldu. Bende hiç bir sıkıntı olmadı, değiştirmeyide düşünmüyorum bozulana kadar kullanacağım. Bozulursa şuanki fiyatlara bakarsak G102 alırım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı