Logitech G300s tarzı başka mouse var mı?

Ummet/95

Kilopat
Daha fazla  
G300s Mouse'um vardı yeni bozuldu. Bu mouse gibi kısayol tuşu üst kısımda olan mouse almak istiyorum. Şu an Mouse'um var ama bu kısa yol tuşu yanında ve oyunumu çok kötü etkiliyor kısa yol tuşuna basamıyorum zamanında çok zorlanıyorum. Bu şekilde küçük ve tuşu üstünde bir mouse almak istiyorum. G300S'e 500 vermek istemiyorum. Tamamen bana uygun mouse ama fiyatı çok yüksek geliyor. Kullanım olarak neredeyse G300s in aynısı gibi bir mouse biliyorsanız önerir misiniz? G300S'e 500 yüksek görüyorum ama çok ucuz bir şey istiyorum demek istemedim. Sadece o fareye 500 çok 160'a almıştım birkaç sene önce. Çok iyi çok sağlam mouse olursa fiyat önemli değil.

G300S bir daha alma sensörleri çok eski G203 de tavsiye etmem aynı sorun sensörleri kötü ve kronik sorunlu.Ne alayım derseniz bütçenizi bilmiyorum ama Corsair Sabre Pro öneririm. Bütçe biraz daha artarsa Razer Deathadder V2 tavsiyemdir.

G300s bir daha alma sensörleri çok eski G203 de tavsiye etmem aynı sorun sensörleri kötü ve kronik sorunlu. Ne alayım derseniz bütçenizi bilmiyorum ama Corsair sabre Pro öneririm. Bütçe biraz daha artarsa Razer DeathAdder V2 tavsiyemdir.

Benim demek istediğim boyutu G300s gibi ver ekstra tuşları oluyor ya onlar üstte olan. Önerdiğiniz farelerin ekstra tuşları yanlarda onun üste olanını istiyorum.

Benim demek istediğim boyutu G300s gibi ver ekstra tuşları oluyor ya onlar üstte olan. Önerdiğiniz farelerin ekstra tuşları yanlarda onun üste olanını istiyorum.
Anladım sizi ama bu ölçüte göre fare almaktansa sensörü, performası iyi bir fare alıp ona alışmak daha mantıklı. O tarzda parasını hak edecek ve performansı iyi olacak bir fare bildiğim kadarıyla yok.

G300s alma bir daha, G203 modelini de almayın lütfen. Makro tuşlu bir fare istiyorsanız @Lusyz hocamın bir önerisi vardı size atar muhtemelen. Makro tuşlu istemiyorsanız Sabre Pro bakabilirsiniz.

Konumu takip etmeni öneriyorum lakin şu anki dosyayı kullanmayın çünkü farklı bir modele ait olduğunu öğrendik. @JakerT4 hocam ile beraber hazırladık ve sıkıntı için Corsair ile iletişim halindeyiz.

maxresdefault.jpg

Bu mousedaki gibi şu tuşları üstte istiyorum. Şu an tuşları yanda farem var kullanamyıorum. Oyunlarda sürekli hata yapıyorum o şekilde alıştığım için ve düzeltemiyorum bu işi. O yüzden bu şekilde bir mouse bulmam lazım.

Eki Görüntüle 1706689

Bu mousedaki gibi şu tuşları üstte istiyorum. Şu an tuşları yanda farem var kullanamyıorum. Oyunlarda sürekli hata yapıyorum o şekilde alıştığım için ve düzeltemiyorum bu işi. O yüzden bu şekilde bir mouse bulmam lazım.
Tercih sizin tabii ki. Ama bu şekilde güzel bir mouse bulabileceğinizi sanmıyorum. En fazla bir hafta zorlanırsınız sonradan alışırsınız zaten merak etmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı