Logitech G300S vs Bloody A90

envidyacı

Hectopat

100 TL civarı bir mouse almak istiyorum. Bu iki ürün arasında kaldım.
Sorularım şöyle:

1) Hangisinin sekmeme makrosu daha iyidir?
2) Elim küçük ama resimlere bakınca a90 daha rahat gözüküyor. G300s sol el ile de uyumlu olduğu için rahat değildir diye korkuyorum. Kullananlar ele nasıl oturduğunu söyleyebilir mi?
3) A90'ın makrolarını kullanmak için yazılımını satın almak gerekiyormuş peki bu yazılımın crackini bulabilir miyim?
4) Oyunlarda makroyu kullanınca ban yer miyim?
5) 100 TL civarı daha iyi bir mouse var mıdır? (Bloody v5 ve v7 de kafamı karıştırıyor.)

g300s hemsol hem sağ eli ile kullanılabilir. Bir sıkıntı yaratmaz. Bende de G300S var memnunum fakat elim büyük olduğu için küçük kalıyor keşke A90 alsaydım diyorum.

1 tane G300 eskittim yaklasik 1 yill kadar dayandi sonrasinda mouse a cok alistigim icin gecen yaz G300S aldim. toplamda 2 3 kez saglam yere düşürdüm ve suan mouse sağ clıck 10 kere basiyorsun 2 3 tane kaçırıyor ayrica sağ clıck basmasi felaket zorlasti eli yoruyordu... Dün aksam bloody A9 siparis ettim bekliyorum valla... Ama g300s dedigim gibi cok kırılgan bi mouse dikkatli özenli kullanmak lazim benim gibi hor kullaniyorsan sakın yanaşma...cok özenli kullanirim diyorsan G300S'in yazilimi gayet basarili ve kullanimi basit, Bloodynin macro yazilimi malesef dedigin gibi paraliymis... Umarim yardimci olmusumdur ama dedigim gibi aşırı ve özensiz hor kullancaksan(yere düsürme vs) g300s kessinlikle alma bozuluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yardımın için teşekkürler siparişin geldiği zamanda bir şeyler yazarsan çok iyi olur hangisinin makrosu daha iyi falan. Mouseyi çok hor kullanmam yaklaşık 3-4 yıldır incanın sade özelliksiz bir mousesini kullanıyordum hiçbir şey olmadı sonra bir gün lol indirdim 2. hafta da mousenin sağ tuşu bozuldu daha da oynamam zaten elimde küçük bide g300s alırsam yanında logitech'in güzel bir mouse padi de gelecek.

Sent from my iPad using Technopat Sosyal mobile app

Logitech her konuda daha üstündür A4 Tech (Bloody) oranla fakat şuan karşılaştırdığın iki ürün arasında Bloody daha iyi. Nedenine gelirsek G300s hem ufak hemde küçük rahat eder misin bilemem ama Bloody A90 daha ergonomik tasarıma sahip.

Bi yerde okumuştum ben G300s kullanıyorum.Bloody free macrosuda varmış galiba ve crack vardır bence araştırabilirsin.

Bi yerde okumuştum ben G300s kullanıyorum.Bloody free macrosuda varmış galiba ve crack vardır bence araştırabilirsin.
Crack'i yok satın almak durumundasın ki ben aldım boşa para vermeyin ek olarak yazılıma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…