Kablosuz olan dimi, geçen konu açtım bunu önermediler. Ben de sonra aman ne gerek var diyip amazondan şunu 550 tlye yurtdışından aldım ; Amazon.com.trArkadaşlar 1500 lira bütçem var, alınır mı?
Adama 29 dolarlık ürün önermişsin ;
Hocam bu mause sizce biraz kaba durmuyor mu?Kablosuz olan dimi, geçen konu açtım bunu önermediler. Ben de sonra aman ne gerek var diyip amazondan şunu 550 tlye yurtdışından aldım ; Amazon.com.tr
Tıklama sesi olmadığı için aldım açıkcası pek performans beklemiyorum. Sarjda edilebiliyormuş o da güzel.
@soulsteal59 Hocam beğenmediğinize göre mouse kullandınız sanırım, iptal edeyim mi deneyimli yorumlar önemlidir.
Adama 29 dolarlık ürün önermişsin ;
![]()
Yurt dışı siparişleri için yeni limit: Kargo ücreti dahil 27 euro
30 euro olan yurt dışından gümrüksüz alışveriş limiti, yeni düzenleme ile birlikte kargo ücreti dahil 27 euro olarak güncellendi.webrazzi.com
Haberin vardır umarım sınırda rezil olmasın adam?
Benim attığımı diyorsan evet elim büyük olduğu için ona göre aldım, direkt alsın diye linki atmadım zaten maksat ürün çeşitliliği olsun.Hocam bu mause sizce biraz kaba durmuyor mu?
Kablosuz olan değil mi, geçen konu açtım bunu önermediler. Ben de sonra aman ne gerek var deyip Amazon'dan şunu 550 TL'ye yurt dışından aldım; Amazon.com.tr
Tıklama sesi olmadığı için aldım açıkçası pek performans beklemiyorum. Şarjda edilebiliyormuş o da güzel.
@soulsteal59 hocam beğenmediğinize göre mouse kullandınız sanırım, iptal edeyim mi deneyimli yorumlar önemlidir.
Adama 29 dolarlık ürün önermişsin;
![]()
Yurt dışı siparişleri için yeni limit: Kargo ücreti dahil 27 euro
30 euro olan yurt dışından gümrüksüz alışveriş limiti, yeni düzenleme ile birlikte kargo ücreti dahil 27 euro olarak güncellendi.webrazzi.com
Haberin vardır umarım sınırda rezil olmasın adam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.