Logitech G305 alınır mı?

Bütçe
900

Efe92882

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, şöyle anlatayim ben kablosuz fareye geçeceğim. Önceki farem Logitech G203'tü.
900TL ile alacağım G203'e elim alıştığı için Logitech ürünlerini kullanmak isterim. Sizce 1.5 veya 1 sene boyunca beni idare eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı fareyi almayı düşünüyorum sensörü de iyi 400 IPS veriyor 1ms marka da kaliteli güvenilir bir marka zaten. VXE, Attack Shark ve benzeri Çin yapımı markalara girmenizi önermem elinizde kalır muhattabınız olmaz hiç gerek yok. Kalitesiz ürünlerdir.

Aynı fareyi almayı düşünüyorum sensörü de iyi 400 IPS veriyor 1ms marka da kaliteli güvenilir bir marka zaten. VXE, Attack Shark ve benzeri Çin yapımı markalara girmenizi önermem elinizde kalır muhattabınız olmaz hiç gerek yok. Kalitesiz ürünlerdir.
Profesyonel arenada bile Lamzu, pulsar gibi markalar kullanılıyorken sen "çin malı" alınmaz diyorsun. Marka takıntın yüzünden ölü sensörlü mouselere dünya kadar para bayılabilirsin. 400 IPS iyiymiş bide sene sanki 2015.

Profesyonel arenada bile Lamzu, Pulsar gibi markalar kullanılıyorken sen "Çin malı" alınmaz diyorsun. Marka takıntın yüzünden ölü sensörlü mouselere dünya kadar para bayılabilirsin. 400 IPS iyimiş bir de sene sanki 2015.

Dünyalar kadar para mı 1500TL şu an G305 VXE R1 şu an 1600 TL? Sensörü nasıl ölü oldu onu da anlamadım garip. Siz de 2 3 ayda bozulacak ürünlere para bayılmaya devam edebilirsiniz.

Dünyalar kadar para mı 1500TL şu an G305 VXE R1 şu an 1600 TL? Sensörü nasıl ölü oldu onu da anlamadım garip. Siz de 2 3 ayda bozulacak ürünlere para bayılmaya devam edebilirsiniz.
Yaklaşık 1.5 sene boyunca Pulsar kullandım, ne QC problemi vardı ne de click sorunu. 4 ay kadar G Pro X Superlight 2 DEX kullandım ve malzeme kalitesi vasatın üstündeydi. Kablolu olarak karşılaştıracak olursam, XTRFY M42'yi öneririm; üstelik fiyatı sadece 900 TL ve G305'ten çok daha iyi bir sensöre sahip. 1.500 TL para verip gülle gibi ağır, 99 gramlık bir fare kullanacağım, hem de vasat sensörlü bir fare kullanacağım, öyle mi? :D

Yaklaşık 1.5 sene boyunca Pulsar kullandım, ne QC problemi vardı ne de Click sorunu. 4 ay kadar G PRO X Superlight 2 DeX kullandım ve malzeme kalitesi vasatın üstündeydi. Kablolu olarak karşılaştıracak olursam, Xtrfy M42'yi öneririm; üstelik fiyatı sadece 900 TL ve G305'ten çok daha iyi bir sensöre sahip. 1.600 TL para verip gülle gibi ağır, 99 gramlık bir fare kullanacağım, hem de vasat sensörlü bir fare kullanacağım, öyle mi? :D

99 grama gülle diyor vasat sensör diyor 400 IPS 1ms var iken anlayamıyorum ki. Ve 400 IPS de gayet yeterli olacaktır. 600 IPS alıp bozulacak kalitesiz Çin malı alacağıma 400 IPS tercih ederim. Zevkler renkler kafana göre.

99 grama gülle diyor vasat sensör diyor 400 IPS 1ms var iken anlayamıyorum ki. Ve 400 IPS de gayet yeterli olacaktır. 600 IPS alıp bozulacak kalitesiz Çin malı alacağıma 400 IPS tercih ederim. Zevkler renkler kafana göre.
dediğim gibi g305 almalımıyım 900tl çünkü 2. El lerde adam akıllı mouse yok hepside attack ve ajazz logitech markasına güvenim olduğu için g305 istedim aynı fiyata sıfır kullanılmamış attack shark r1 var ama g305 üstün ve şunuda söyleyeyim bana mousenin ağırlığı farketmez 3 4 günde alışırım çünkü ben razer deathadder essentialı deneyimledim ama çok rahattım alayim bence kablolu üzüyor artık performans iyi ama zor yani

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı