Logitech G305 fare tuşlarının hassaslığı

cunik

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ikinci el Logitech G305 aldım, farenin tek sorunu Click'leri çok yumuşak. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Evde kolayca halledebilir miyim, lehim isteyen bir durum mu?

Fare tuşlarının sertliği ve yumuşaklığı attığım resimdeki tornavida ile üzerine basılan metal parçadan kaynaklanır. Bunun daha yumuşak veya daha sert olmasını sağlamak sizin elinizde. Ancak mouse içerisini açıp switch kapağını kaldırarak bu parçaya ulaşabilirsiniz. Hassas ve ince ayarlara duyarlı olduğu için ince iş yeteneği gerektirir ve lehim bilgisi istemez.

mmmmmz.jpg

Fare tuşlarının sertliği ve yumuşaklığı attığım resimdeki tornavida ile üzerine basılan metal parçadan kaynaklanır. Bunun daha yumuşak veya daha sert olmasını sağlamak sizin elinizde. Ancak mouse içerisini açıp switch kapağını kaldırarak bu parçaya ulaşabilirsiniz. Hassas ve ince ayarlara duyarlı olduğu için ince iş yeteneği gerektirir ve lehim bilgisi istemez.

Eki Görüntüle 854443
Cevap için çok teşekkürler. Küçük bir yerde oturuyorum ve buradaki bilgisayarcılar çok bilgili insanlar değiller. Sizce verirsem mouse daha kötü duruma düşer mi yoksa denemekte fayda mı var dersiniz, siz olsanız ne yapardınız?

Ben yapabileceklerini/yapacaklarını düşünmüyorum. Sizin yerinizde olsam önce bu konuda videolar izlerim yabancı/yerli kaynaklardan. Sonra elimde kullanmadığım mouse varsa onun üzerinde acemiliğimi atarım. En son asıl mouse üzerinde uygulamaya geçerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı