Çözüldü Logitech G305 G-HUB ile fare dengesizliği sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar, resmen kafayı yiyiceğim az kaldı. Anlatamadığım bir sorun var. Logitech G-HUB yüklüyorum ama hiçbir şekilde mouse sağ sol eşit durmuyor. Mesela sol sanki sağ'a göre daha fazla sola gidiyor. Ama yazılımı sildim yine aynı düzelmedi. Local data üzerinden Logitech'i sildim düzeldi. Yükledim uygulamayı yine aynı sorun. Fareyi durduğum an fareyi. Mouse durmuyor. Sanki daha da kayıyor.

Anlayabildiniz mi sorunu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O fareyi ne kadardır kullanıyorsun? Berbat bir mouse zaten. Ayrıca ne yazık ki anlamadım. :d
Bozulduysa falan yeni bir mouse alabilirsin 550 TL'ye falan.

Kanka vallahi data, localden Logitech dosyasını sildim öyle çözüldü. Yemin ederim yazılımı çöp :D beni bitirdi yazılımı :D yazılım bozuyormuş. Yabancı kanallardan gördüm sorunu. Çözdüm öyle. Bir daha almam tövbe yani. Yeni ya daha 2023 sonunda almıştım.
O mouse'yi ne kadardır kullanıyorsun? Berbat bir mouse zaten. Ayrıca ne yazık ki anlamadım. :d

O fareyi ne kadardır kullanıyorsun? Berbat bir mouse zaten. Ayrıca ne yazık ki anlamadım. :d

Kanka vallahi data, localden Logitech dosyasını sildim öyle çözüldü. Yemin ederim yazılımı çöp :D beni bitirdi yazılımı :D yazılım bozuyormuş. Yabancı kanallardan gördüm sorunu. Çözdüm öyle. Bir daha almam tövbe yani. Yeni ya daha 2023 sonunda almıştım.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı