Arka tarafında sadece g305 yazcak lightspeed tarzında bişey yazması gerekir, pilin alt kısmında s/N yazar ordaki sn ile Logitech in resmi hesabında sorgulayınHocam orijinal olmadığını nasıl anladınız acaba? Bende fare almayı düşünüyorum orta tekerleğinde bir sıkıntı var, servise verebilirim ama fareyi direkt yükseltmekte istiyorum
Ya ben kullandım ağırlığı bana gayet yeterli geldi hem alıştım marka da uzun süreli dayansın yeter öyle çok oyun oynayan biriside değilim kablosuz olması benim için daha avantajlıBence iade edin kullanmıştım bayağı ağır mouse ve neredeyse 7 yıllık ben olsam farklı mouse bakardım sırf Logitech diye alacaksanız olabilir.
Ya ben kullandım ağırlığı bana gayet yeterli geldi hem alıştım marka da uzun süreli dayansın yeter öyle çok oyun oynayan biriside değilim kablosuz olması benim için daha avantajlı.
Benim için tek sorunu ağırlığı ve pille çalışması oldu size kalmış ben 1000'den fazla vermezdim.
Hocam o fareyi 2. elden 3K'ye satın ondan sonra orijinal mouseden 2 tane alırsınız.
1K ya alacağım bende büyük ihtimalle. 1Kdan yukarısı verilmez bence de şu an fiyatı 1.5k-2K bandında.
2K'lık fareyi hem de 2.el olan nasıl 3K ya satmayı planlıyorsunuz?
Hocam bu işten anlamayan biri illaki oltaya düşer. Biraz ticari zeka hocam![]()
Hocam bu işten anlamayan biri illaki oltaya düşer. Biraz ticari zeka hocam![]()
Logitech G305 aldım. Orijinal olmadığını fark ettim. İade yapmak üzereyim. Orijinal alabilirsem Logitech mi alayım yoksa alternatif 1k-1.5k arasında başka bir fare mi alayım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.