Logitech G305 kablosuz vs SteelSeries Rival 3 kablosuz

Rival 3 Wireless'i 2 senedir aktif olarak kullanıyorum. Kullanıma bağlı olarak çok pil tüketiyor öncelikle yani akşamları 4-5 saat PC'de takılıyorum. Sleep Time'ı 1min yapmama rağmen pilinin hızlı gittiğini hissediyorum. İkinci sorunu da farenin tekerleği bozuldu, tüm oyunlar da zıplamayı wheel Up'da kullanıyorum. Bu yüzden bozuldu bende uygulamasından devre dışı bırakıp o şekilde kullanmaya devam ediyorum. Onun dışında bir sorunu yok gayet iyi bir mouse her türlü işinizi görür alabilirsiniz. Tavsiye ederim.

Bu attığınız mouse un kablosu dediğiniz gibi hissedilme ihtimali düşük mü yani.

Rival 3 Wireless'i 2 senedir aktif olarak kullanıyorum. Kullanıma bağlı olarak çok pil tüketiyor öncelikle yani akşamları 4-5 saat PC'de takılıyorum. Sleep Time'ı 1min yapmama rağmen pilinin hızlı gittiğini hissediyorum. İkinci sorunu da farenin tekerleği bozuldu, tüm oyunlar da zıplamayı wheel Up'da kullanıyorum. Bu yüzden bozuldu bende uygulamasından devre dışı bırakıp o şekilde kullanmaya devam ediyorum. Onun dışında bir sorunu yok gayet iyi bir mouse her türlü işinizi görür alabilirsiniz. Tavsiye ederim.

Bu pil konusunda çok hassasım galiba Rival 3 Wireless'i eleyeceğim.

Bu attığınız mouse un kablosu dediğiniz gibi hissedilme ihtimali düşük mü yani.
Kendim kullandım, paracord kablo, başta şaşırmıştım bu nasıl mümkün diye. Kullandığım ilk kaliteli mouse, sürekli dandik mouselar kullanmıştım Rampage, Everest vs. onların kablosu taş gibiydi bu mouse'un kablosu yok denecek kadar hafif ve esnek, hissedilmiyor bile.

Hala indirimli fiyatı, 950 TL idi indirimden önce.

Kendim kullandım, paracord kablo, başta şaşırmıştım bu nasıl mümkün diye. Kullandığım ilk kaliteli mouse, sürekli dandik fareler kullanmıştım Rampage, Everest vs. onların kablosu taş gibiydi bu farenin kablosu yok denecek kadar hafif ve esnek, hissedilmiyor bile.

Anladım teşekkür ederim bu akşam a kadar bir düşüneyim bu akşam bir sıkıntı çıkmazsa sipariş edeceğim.

Anladım teşekkür ederim bu akşam a kadar bir düşüneyim bu akşam bir sıkıntı çıkmazsa sipariş edeceğim.
Param cebimde kalsın diyorsanız kablolu alın, attığım mouse iyidir. Claw grip için çok iyi bir mouse ve hafif. Ama kablosuz alıcam diyorsanız Darmoshark M3 alın 1250 TL iken.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı