Logitech G305 lıghtspeed Wireless vs SteelSeries Rival 3 Wireless

Bütçe
500
G304 almanızı öneririm. G305 ile tamamen aynı ürün. Asya pazarında G304, Avrupa pazarında G305 diye geçiyor. G304 daha ucuz ayrıca:

Tamamdır teşekkür ederim.

@Xeonayp bir de bu bütçe de en uygunu budur değil mi?

304'den farkı yok diyorlar doğru mu?
304 ile 305 arasında fark yok. İmkanınız varsa Bataryalı Mouse alın. Fury Z öneririm, para yetmezse G304 kesinlikle.

304 ile 305 arasında fark yok. İmkanınız varsa bataryalı mouse alın. Fury Z öneririm, para yetmezse G304 kesinlikle.

Rampage'yi kimse önermiyor emin misiniz çünkü biraz daha bütçe ayarlayabilirim bu mouse için.

Rampage'yi kimse önermiyor emin misiniz çünkü biraz daha bütçe ayarlayabilirim bu mouse için.
Rampage olduğuna bakmayın. Üreticisi İroncat diye bir firma. İnternete Pwnage Symm Wireless veya Xenics Titan Gx Air diye aratırsanız aynı fare çıkar karşınıza. Ayrıca İroncat Symm yazarakta bulabilirsiniz. FuryLevel satıyor bu ürünleri ayrıca onun projesi bir nevi. FuryLevel'in Discord'una gelin derim, sizinle hemen iletişime geçiyor sıkıntı halinde. Arkadaşıma aldırdım, gayet memnun. İncelememi bıraktım zaten, mutlaka okuyun derim:

Rampage olduğuna bakmayın. Üreticisi ironcat diye bir firma. İnternete pwnage symm Wireless veya xenics titan gx Air diye aratırsanız aynı fare çıkar karşınıza. Ayrıca ironcat symm yazarakta bulabilirsiniz. Furylevel satıyor bu ürünleri ayrıca onun projesi bir nevi. Furylevel'in Discord'una gelin derim, sizinle hemen iletişime geçiyor sıkıntı halinde. Arkadaşıma aldırdım, gayet memnun. İncelememi bıraktım zaten, mutlaka okuyun derim:

Teşekkür ederim büyük ihtimalle senin dediğini yapacağım evet zaten Discord sunucusundayım oradan da bilgiler alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı