Logitech G305 vs SteelSeries Rival 3 Wireless

Aynen öyle hocam. Çok iyi bir mouse ayrıca.
Hacm dün sipariş verdim connectgame den heyecanla bekliyorum lakin internete connectgame yazdığımda içimde heyecandan çok korku kaldı dareunun globali bir sorun halinde cidden ilgilenir mi türkiye ile eğer ilgilenmez derseniz yol yakınken dönüp vxe r1 i sipariş vereyim

Hacm dün sipariş verdim connectgame den heyecanla bekliyorum lakin internete connectgame yazdığımda içimde heyecandan çok korku kaldı dareunun globali bir sorun halinde cidden ilgilenir mi türkiye ile eğer ilgilenmez derseniz yol yakınken dönüp vxe r1 i sipariş vereyim
Olası bir sorunda ben sana yardımcı olurum ama sorun olmayacaktır merak etme. Şimdiye kadar bir tane dareu alan adamdan gık lafı duymadım.

Ben önerdigim için yardımcı olmak zorunda hissediyorum bir sorun yaşanır ise. Ama sorun yaşanmayacağına eminim o yüzden m800 pro yerine dareu öneriyorum örneğin.
dareu a950 pro 4k modeli biraz fiyat olarak fazla geldi m800 pro modeli rival 3 wireless ve g305 den iyi diyorsaniz onu almak isterim veya 1700 1800 liraya Önerebileceginiz başka mouse var mı acana

dareu a950 pro 4k modeli biraz fiyat olarak fazla geldi m800 pro modeli rival 3 wireless ve g305 den iyi diyorsaniz onu almak isterim veya 1700 1800 liraya Önerebileceginiz başka mouse var mı acana
Aslında 2k civarı fiyatı var senin baktığın magnezyum verisiyonu normal versiyonun stoğu bitmiş diye gördüm ne yazık ki

Technopat Haberler

Geri
Yukarı