Logitech G305 nasıldır?

Yorumlara bakıyorum da bol keseden sallamış arkadaş :) 7 ay nedir hocam istiyorsan bir ömür dayansın bir de :D

G305 kendi fiyatında en iyi Wireless seçenek. 1 yıldır kullanıyorum ve eksi bir yanını söyleyemem sana çünkü gerçekten her şeyiyle çok kaliteli bir mouse. Ben bu pilden kullanıyorum bir tane pil 2-3 ay gidiyor. Bu da çok yeterli bir süre.

Yardımınız için teşekkür ederim.🙂
 
@bercesteS Fury Z öneririm. Switch olarak Omron 20m var G305'ten daha iyi. Pilli değil şarjlı, type c ile şarj oluyor. Arka kapağı ister delikli ister deliksiz oluyor. Üründe 78 ve 76 gram olabiliyor. Sensör 3335, 400ips değere sahip. Yapı kaliteside öyle çok iyi değil ama başarılı, rezalet değil. Fakat Rampage'i forumda kimse sevmiyor, gerçi adam akıllı ürün sayısı baya az. Ben kullanıyorum Fury Z'yi 1 hafta oldu, sıkıntısı yok. Ama son karar sizin. G305'te iyi ve Logitech garantisi muhteşem diyorlar. G305'te alınabilir. Rival 3 Wireless'ı boşverin çok ağır. G305 veya Fury Z alın hocam. G305 alırsanız çift tıklama olsa bile Logitech'in garantisi gayet iyi. Birde Duracell şarj aleti alırsanız tadından yenmez. Ne aldığınızı söylerseniz sevinirim.
 
Son düzenleme:
G305'i Nisan 2019'dan beri kullanıyorum.
Yaklaşık 10 ay bilgisayarımda kullandım. Performans modunda pili yiyor resmen. Pil şarj etme olayından sıkılıp dayanıklılık modunda iş mouseu olarak kullanmaya başladım ve hala kullanıyorum. Dayanıklılık modunda pil 6 ay falan gidiyor, tabi bu modda oyun oynamamalısınız. Çift tıklama falan gibi bir sorunla karşılaşmadım henüz. 2019'dan beri her gün 7-8 saat kullanıldı diyebilirim.
 
Dayaniklilik modunda fps oynayamazsin, sadece masaustu uygulamalarsa vs kullanirsin. AAA adaptor + lityum pil ile hem daha da hafif hale geliyor hem de 1-1.5 ay civari gidiyor pil bende. Kullandigin pilin marka ve modeline de bagli tabi kullanim suresi, ymmv.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı