Logitech G305 vs SteelSeries Rival 600

Rival 600 aşırı derecede kaliteli bir Mouse ancak bence çok büyük bir eksisi var. Yanlarındaki daha kaliteli yumuşak yerlerde parmak izi kalıyor. Gözlük beziyle tutuyordum Mouse'u.😞 Şimdi yeni aldığım Asus Rog Gladius ll Wireless modeli, bence tam size göre hem de 450 TL. Üstüne bir de Wireless,kablolu ve Bluetooth bağlantı seçeneği sunuyor size.

Rival 600'ün artıları :
  • Mouse tekerlek ve tuşlarının hissiyatı bence çok daha iyi.
  • RGB ışıklandırma.
G305'in artıları:
  • Kablosuz
  • Daha hafif
Benim ellerim de 19x11 cm büyük diyebiliriz ve Claw kullanıyorum. İkisi arasından tekrar bir tercih yapacak olsam kesinlikle G305 olurdu. RGB ışıklandırma ve tuş hissiyatı bir yerden sonra monotonlaşıyor, nasıl olduğunun farkına bile varmıyorsunuz. G305 hem kablosuz hem hafif olması sayesinde kullanımı çok daha rahat ve zevkli.

Ayrıca Claw için Rival 600 hiç uygun değil, çok uzun avucunuzu konumlandırmak çok zor oluyor.

Zowie için alacak olursam galiba fk1 veya ec-1a alacağım bu farelerin ips ve ivme(g) değerlerini bulamadım bilen var mı?

Asus a gelince 110 gram bir fare ve pahalı bütçeye göre ss 600 379 tl
G305 ten vazgeçtim çünkü ilk olarak çok küçük ve alçak 20 cm elim var. Ve şuan kullandığım mouse ss 600 den bile daha uzun o yüzden vazgeçtim bir neden daha var rival 600 ün sensörü ve ips&g değerleri daha yüksek
@aroundtheoutside g305 e çok küçük olmasından dolayı pek ısınamadım ama fikrim değişebilir bide sadece pubg oynuyorum. Rival 600 de en çok sevdiğim özellik titreşim olmaması.
bu arada g305 in ips si rival 600 e göre 50 ips daha yüksek ama rival 600 50 g, g305 40 g
Bide iki mouse den birini alacağım garanti bütçem kısıtlı mousepad olarak qck+ yada heavy alacağım arada olan 75 tl lik farka değecek birşey var mı?
Low sens oynuyorum bunu demem bişey değiştirir mi bilmiyorum. Hangisini seçmeliyim bi farkı var mı?
Bide g305 in skatez leri çok küçük kalıyor mu onu merak ettim yabancı forumlarda ayrı bi skatez aldıklarını yazmışlar
Rival 600 sipariş ettim teşekkürler.
@aroundtheoutside sen şuan hangi fareyi kullanıyorsun

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı