R1 Pro ya da R1 Pro Max öneririm.Merhaba bu iki mouse arasında kaldım. VXE'nin stoku kalmamış, bekleyeyim mi yoksa Logitech G305 iyi midir veyahut sizin bu bütçeye 1500-1700 bandında önerebileceğiniz bir mouse var mı?
R1 Pro ya da R1 Pro Max öneririm.Merhaba bu iki mouse arasında kaldım. VXE'nin stoku kalmamış, bekleyeyim mi yoksa Logitech G305 iyi midir veyahut sizin bu bütçeye 1500-1700 bandında önerebileceğiniz bir mouse var mı?
Öneri yapmadımki ben arkadaşın sorusuna cevap verdim, senin yaptığın gibi.Tamam diyelim daha iyi sensörü peki anlaması imkansızsa neden bunun sensörü daha iyi deyip onu önerdin? Ki ikisinin de g IPS değerleri bence yeterli. Tek fark ağırlıktır ağırlıktan R1 belki kazanabilir. Ben senin yerinde olsam bu arkadaşa Ajazz AJ159APEx, Pro falan önerirdim.
guncel olarak alınır mı g305biliyorum da gerek yok ya zarar marar vermezde yinede yapmak tercihim değil mousemi değiştirmeyi düşünüyorum zaten yakın süre sonra setup yenilediğim için
Guncel olarak alınır mı? G305.
neden ki
Neden ki.
alıcağım vxe r1 se+ modeli var onunda az çok sıkıntıları oldugu söyleniyor o model hakkında bi bilginiz var mı?Ürüne değil markasına para vermiş oluyorsunuz. 100G bir fareden bahsediyoruz, kol kası yapmaya gerek yok. Eski sensör, bir sürü kullanıcı şikayeti vb. bir sürü şey var. Çok çok daha iyi seçenekler mevcut. Bu devirde alınmaması gerek.
alıcağım vxe r1 se+ modeli var onunda az çok sıkıntıları oldugu söyleniyor o model hakkında bi bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.